22. marraskuuta 2011

Kanelin tuoksua, kynttilän valoa Joulua odottaessa

Wanhan Ajan Joulukodit- Loviisa

Kuusi vanhaa puutalokotia pitää ovensa avoinna yleisölle kahtena joulukuun 3.-4.12 klo 10-16. Tule nauttimaan joulukotien miljööstä! Samalla voit myös herkutella joulun antimilla ja ostaa lahjaksi käyttötaidetta ja käsitöitä.


Loviisan Alakaupungissa:
Ajurintalo, Puutarhakatu 32 - Uusi Joulukoti!
Sininen Talo, Mariankatu 15
Pitkänpöydäntalo, Mariankatu 7
Villa Aaltonen, Pitkäkuja 12
Riemumaisterin Huvila, Köydenpunojantie 8
Loviisan Garnisonissa: Kuninkaanlampi, Kuhlefeltinkatu 8




Porvoon Joulu

Joulu on Porvoossa erityisen tunnelmallista aikaa. Koko kaupunki puetaan jouluasuun: hohtavia jouluvaloja, kauniisti koristeltuja näyteikkunoita ja jouluista tuoksua tulvii kaikista ovista ja ikkunoista. Putiikkikierroksen lomassa on ilo istahtaa kahvilaan ja nauttia höyryävän kuuma juoma palanpainikkeineen. Ja jatkaa sitten joululahjaostosten merkeissä.



Jouluinen Porvoo on myös täynnä tapahtumia: joulumarkkinat, Lucia-juhla ja joulurauhan julistus kuuluvat kaupungin traditioihin. Tuomiokirkko tarjoaa komeat puitteet joulun ajan konserteille. Opastetut kierrokset lapsille ja aikuisille johdattavat kapeille kujille ja raottavat verhoa joulun pikku salaisuuksiin.

Vanhan Porvoon joulu avataan la 26.11. Raatihuoneentorilla. Varatuomari Sauli Niinistö avaa Joulukadut. Vanhan Porvoon putiikit ovat avoinna klo 21 asti!