8. joulukuuta 2011

Voimat voimat missä voimat?!

Mieli tuntuu olevan niin Joulun odotuksessa että rakennus saisi jäädä nyt hetkeksi lepäämään laakereilleen. Mika on kyllä toista mieltä. Eilen illalla olimme ränniostoksilla ja Matti timpuri alkaa valmistelmaan parvekkeen laittamista kuntoon. Paneelit parvekkeen kattoon on jo asennettu, samoin pikimatto ja koolaukset. Nyt tarvitaan rännejä jotta telineet voidaan poistaa takapihan puolelta! Sen jälkeen tehdään pylväiden verhous ja kaiteet sekä lattian viimeistely niin parveke on valmis!

Kipsilattian valu 2 krs. jää ensivuoden puolelle suosiolla, samoin lampöpumpun asennus. Putkarilla on ollut muita kiireitä ja samoin sähkärillä joten emme painosta heitä tässä vaiheessa, koska kaikki on mennyt hienosti ja ovat tehneet hienoa työtä kuten myös timpurimme. Olemme siis hyvin aikataulussa edelleen... peräti pari kuukautta edellä.

Iso kivi vierähti sydämeltä kun Jukka ja Jali kävivät viikonlopun visiitillä. Ihanaa, Ihnaa, Ihanaa.
Kun omassa päässä pyörii kymmenen ja sata ideaa, on upea asia että on ympärillä ihmisä jotka jalostavat niistä toteutuskelpoisia tarkoituksena niin että lopputulos näyttää tyylikkäältä.

Tyttöjen huoneisiin valitsimme Sandbergin Collette tapaetin. Mariélle punainen ja Michelan huoneeseen mustavalkoisena



Mikan työhuoneeseen ja vieras wc;n exfektitapettina on Sandbergin ruutu harmaaruskeana


Makuuhuoneeseen valitsimme sana toimittajan Balzar tähtitapetin harmaalla pohjalla. Tässä siis sävy vääränä mutta jotain esimakua tulevasta. Designer Guildilä en löytänyt kuvaa eteisen ja yläkerran efektitapetista mutta uskokaa täi älkää ... Siinä on kukkia!



Nautin suunnattomasti keskusteluista Arkkitehti Jali ja Interior Desing Manager Jukka vrs. Marina. Oi niitä vastakain asettelua, skandinaavinen tyyli vrs minun ylirönsyilevä cottage style. Vaikeaa on kuunnella mutta kun malttaa hetkeksi sulkea suunsa ja avata korvat niin saa arvokkaita vinkkejä. On mieletöntä kuinka ihmiset näkevät asioita eri tavalla. Myös oma sisustustyyli vahvistuu sitä kautta kun osaa, jaksaa ja viitsii vastustaa valtavirtaa ja olemassa olevia trendejä. Olen suunnattoman iloinen siitä että minusta löytyy rohkeutta löytää jotain uutta mutta valtavirrasta poikkeavaa. En halua että talomme näyttää Kannustalolta tai sisustuslehden kiiltokuvakodilta. Haluan että se näyttää meidän perheen kodilta jossa asutaan ja eletään. Ammattilaisen taas kertoo kuinka ne ideat kannattavat toteuttaa ilman että talo näyttää sillisalaatilta. Karmea stressi putosi harteilta kun saimme lyötyä pinnat lukkoon huone huoneelta