16. tammikuuta 2012

16.1 Rakas päiväkirja

Kamera tuli ja sitten se meni.. Egyptiin Marien mukana. " Vapaa"  viikko on noin puolessa välissä. Perjantaina tuli hälytys mies paralta ja ryntäsin töistä apuun. Perjantai alkoi valo/ lamppuostoksilla ja päättyi betoniharkko combattiin. Viimeiset harkot autosta purettiin 19 aikoihin illalla ja olo oli aika voipunut.

Lauantai 14.1  valkeni Michelan 20- vuotis synttäreillä. Olimme kirppariilla ja syömässä oikein ajan kanssa. Ei muuta. Meillä oli hauskaa ,vaikkakin kummallista kun Marie oli reissussa ja Micheltan tahdosta emme järkänneet mitään vastaanottoa. Biletystä oli tiedossa kaupungilla kavereiden kanssa sitten koko ilta ja loppuyö. Hyvä niin.

Sunnuntai 15.1. Hakutreenit kolmistaan Riikan ja Miskan kanssa. Möhkö oli riplalla joten jäi treenaamatta. Bebe pöhköliini meni hyvin ja huonosti muttei hyvin huonosti. Vasta treenien jälkeen raahauduin talolle ihmettelemään viimeviikon tekeleitä.

Etupuolelta ulkoa on valmistunut osa ränneistä ja räystäslautoja on tehty valmiiksi. Silti toivon että ulkopuoli valmistuisi mahdollisimman pian. Putkimies on tehnyt ilmatointi ja viemärijuttuja , jotain ilmiselvästi mutta en oikein ymmärrä että mitä kaikkea. Ilamstointikone on ainakin pultattu seinään ja putkenpätkiä on siellä sun täällä.

Lattiavalu on kuivumassa. Se näyttää hienolta , 2 krs. nayttää melkein valmiilta ... Kysyinkin koska ovet voi laittaa paikoilleen ja kuulemma heti kun lattia on kuiva eli parin viikon päästä. Tasoitemies tuleelaittamaan seinät ja kattokin on tulossa ensiviikolla joten panelointi voi käynnistyä välittömästi. Siivoan kiltisti jäljet, lajittelen roskat ja työkalut. Kiva  osuus on saunan suunnittelu. Päätimme kiukaan, lauteiden muodot + lasiseinämän mitat.

1 krs. en huomaa paljokaan. Pikkuvessa on saanut seinät, sauna näyttää pienenevän koko ajan kun sinne tulee sitä fylliä. Tänään muurari on muuraamassa saunan seiniä + KHH seinää joten en malta millään olla menemättä raksalle. Ihan pakko päästä kurkistamaan tilannetta.