24. tammikuuta 2012

24.1 Rakas päiväkirja, tapettiostokset lähenevät

Viikonloppuna ei jaksettu tehdä mitään. Ulkoiltiin ja ajettiin lumia sekä koirat saivat harjoitella ensiotteita kicksparkin edessä. Haaveilen omasta kamerasta jotta voisin ottaa kuvia ja tehdä tästä hieman mielenkiintoisempaa.

Sain myös eilen rakentajavaimo- terapiaa. Kiitos parille ystävälleni jotka kiltisti kuuntelivat vuodatustani. Niin ja aikuistenoikeasti tämä on mennyt kuitenkin todella hyvin. Alkuhan oli ihan karmeaa. Herra Jeesus kun vihaan soranmättöä ja perustusten tekemistä. Ihan kauhean vastenmielistä hommaa ja ensikesänä jatketaan auto- ja hevostallin kanssa. Yök.

Sähkötyöt ovat edenneet hienosti. Pistorasiat toimivat ja katkaisijat  ovat melkein paikallaan. Yksi iso ja kallis päätös viivästyttää projektin kulkua mutta se on tehty ensiviikonloppuun mennessä- maalämpö siis. Puhutaan kymmenientuhansien investoinnista, niin pistää miettimään vähän tarkemmin. Kun se saadaan tehtyä niin 2 krs. ovet voidaan laittaa paikoilleen ja pyytä tasoitemies kyläilemään. Sittenhän  se tarkoitaa sitä että mää pääsen tapettiostoksille!


Nämä ovat Sandbergin mallistosta Balzar ja Collette



Hopeaa ja tähtiä makuuhuoneeseen


Ruutua alakerran WC seiniin ja kodinhoitohuoneeseen


Vierashuone saa mustaa ja valkoista


Marié näkee punaista


Tästä neuvotellaan mutta näkisin tämän työhuoneen
seinässä. Tummaa siksi koska huone vuorataan
valkoisella Ikean Billy kirjahyllyillä



Uskomatonta mutta kyllä.
Aulan ja portaikon tehosteseinä tulee olemaan kukkatapetti!
Tämä on Designer Guildin Wharton Platinium missä on ihana hopean
kiilto tietyssä valossa.



Moni miettii ja ihmettelee että varmaan on kallista. No voin sanoa että kaikki ne bulkkiperus tapetit mitä kävin katsomassa K- Raudassa, RTV;llä niin joka ikinen rulla maksoi sen 39-79e rulla! Kun aloin tutkimaan näistä niin huomasin että rullan hinta oli keskimäärin 2e kalliimpi joten siksi teen kerrankin niinkuin haluan ja olen suunnitellut. Lisäksi mm. Laura Ashleyllä on kohtuullisen hintaisia tapetteja, joten käykää ihmeessä katsomassa rohkeasti älkääkä tyytykö johonkin perushöttöön. Samalla hinnalla ja pienliikkeiden löytökoreista tekee ihan oikeita löytöjä!