17. helmikuuta 2012

Loma on mielessäin

Vihdoinkin loma!

Maalämpökaivot on porattu ja letkutettu, tai kaapeloitu tai ihan mitä tahansa miten sitä nyt kuuluu sanoa.  Vesikaivo on porattu ja tulpattu, mitä ikinä se nyt tarkottakaan. Lämpöpumppu saapuu tänään talolle ja sitten alkaa loma! Talolla on kyllä ollut hiljaista koska sisätöitä ei ole päästy jatkamaan ennen kuin lämmöt saadaan kytkettyä päälle. Kuukaus- pari menee siis hukkaan mutta jos deadline on elokuu niin pystymme kirkkaasti aikataulussa tuota ajatellen. Siitä huolimatta asiat tehdään rauhallisesti vailla kiirettä Mikan tahtiin. Ei voi muuta vaikka vaimon päässä kaikki asiat pitäisi tehdä nopeamin , tehokkaamin , paremmin. Maltti on tässä kasvanut ja olen ehkä oppinut jopa odottamaan ja kuuntelemaan- siis ehkä.

Nyt suuntaamme kohti Vuohijärveä, mökkiä ja rantasaunaa. Loma vietetään hiihtäen, saunoen , lukien ja koirakelkkailen. Kai sitä pitää yrittää avannossakin pulahtaa kun oikein mielen vahvistaa. Tietenkään ei pidä unohtaa tietenkään lumilinnan ja upean pulkkamäen/ jäämäen rakentamista.

Livonias Neversleeping Niagara " Cara" nauttii talvesta- Nautitaan mekin!

 Lupaan myös ylittää itseni ja teen sellaista mitä en tiennyt vielä 2 kk sitten. Olen luvannut osallistua Suomen Dobermannyhdistyksen kelkkamestaruuskisoihin Beben kanssa. Huh. Tilannehan oli se että Bebe oli vetotouhuissa ihan mahottoman mainio mutta sitten kävi jotain ja kuumuminen oli sietämätöntä. Vetotouhut olivat jäissä reilu 2 vuotta kunnes rohkenin osallistua eräälle leirille. Häpeillen sitten raahattiin puolihullu dobberi valjaissa ladulle. Vaan kuinkas kävikään, muutama treeni ja Bebsu on taas terässä ja on oppinut taas nauttimaan vauhdin hurmassa. Ei ollutkaan mitään hävettävää. Kunto on nyt luonnollisesti kisoja ajatellen ihan surkea mutta lähdemme asenteella " jonkunhan pitää olla viimeinen" . Pääasia että pääsemme harjoittelemaan oikeissa olosuhteissa ja näkemään miten nuo oikeat harrastajat oiken menevät. Jännää !

Toivotan kaikille teille ystäville ihanaa talvilomaa ja kevään odotusta.