27. maaliskuuta 2012

Kittiä Kittiä

Arki ja aherrus on alkanut

Rakennuksella olemme saaneet lämmöt sen verran ylös että seinien kittaus on aloitettu eilen. Tarkoitus oli ensin " ulkoistaa" tämä työ mutta karmean hinnan takia ( 50e /h ) päätimme aloittaa tämän veemäisen ja tarkan hinkutuksen ihan itse.


( Pahoittelen kovasti kuvien huonoa laatua koska ne ovat otettu kännykällä ja pimeässä )





Ja kas, ensimmäisenä iltana saimme alulle kaksi huonetta, kiitos ahkeran ja ihanan lisävahvistuksen Samin! Olen niin intona että vihdoinkin alkaa tapahtumaan. Hitaasti mutta varmasti. On ollut turhauttavaa olla tekemättä mitään konkreettista rakennuksella kun kaikki on ollut nin lumen valtaamaa. Poikien ahertaessa sisähommissa niin minä Rouvas henkilö jatkoin lumenraivausta pihalla  ja sain  kuin sainkin näkyviin viimeisenkin puupakan. Ihan järkyttävä määrä lunta kuitenkin edeeen on. Onneksi kelit ovat plussan puolesta.



Tänä aamuna olimmekin sitten Tarjoushaukkoina Ogelin K- Raudassa. Mukaan tarttui mattoja, puutarhapöytiä ( 3 kpl 90*90 ) joista saadaan koottua pitkästä pitopöydästä erillisiin istuinryhmiin, puutarhasaksia ja kaikkea rakentamiseen liittyvää sälää ... ja paljon. Oli vain pakko hankkia kun sai tavaraa pilkkahintaan ja ostettava ne on kuitenkin. Kuvia hankinnoista vaikka huomenna.

Divaanikin on siirretty raksalle koska se ei muualle mahtunut joten se saa päällensä vanhan lakanan jotta ei mene ihan pilalle tässä hässäkässä