14. kesäkuuta 2012

Alakerran kylpyhuone

Olemme saaneet miesvahvistuksen rakennuksellemme. Käytännössä se tarkoittaa sitä että kylpyhuoneiden rakennus on alkanut ja laatoitustöiden pohjat ovat työn alla. Rakennukselle on saapunut myös 2 pakettia joita jaksoin ihailla koko illan...

Tästä olen AINA haaveillut. Axorin keittiöhana. Koko keittiö on asuunniteltu tämä lähtökohtana.


Yläkerran WC hana, suihkun säätimet, suuttimet, letkut


Olen ollut yhden päivän pois rakennukselta ja tuntuu että siellä on tapahtunut ihan valtavasti. Portaat ovat saaneet muotonsa ja kattoturvatuotteet ovat asennettu katolle. Kävelysillat puuttuvat mutta luulen että ne ilmestyvät tänään katolle. Mika alkoi puhumaan myös terassilaudoituksen ostamisesta mikä tarkoittaa sitä että etupihan telineidenkin lähtölaskenta on alkanut!

Jos ihmettelette mihin sitä aikaa valuu niin tässä on yksi hyvä esimerkki alla. Rättipatterille on pitänyt jyrsiä vesiputkille kaksi uraa tuohon harkkoseinään ja samoin muuten sähköjohtoa varten jotta pesukone saadaan kytkettyä virtaverkkoon ilman että johto riippuu katossa :-) . Siivous lohkaisee illasta aikaa noin tunnista kahteen kun näuiden poikien jäjessä kulkee. Vaan sitäpä sen sure, sotku kertoo siitä että töitä on tehty.


Kodinhoitohuoneen tasoitettu seinä


Pojat rakentavat saunan pesuhuoneen koolauksia isoa lokerikkoa sekä suihkun säätimien upotuksia varten. Tässä kohtaa ottaa vähän aikaa ( ja rahaa) mutta uskon että tämä on sitä investointia laatuun ja rakentamiseen mitä haluamme tehdä.



Ihanat Ihanat portaat alkavat saada muotoansa. Raul tekee aina niin tarkkaa ja hyvää työtä. Kun tarkastelee terassin ja katon rakenteita ja koristelistoituksia niin eei voi olla kuin hyvin tyytyväinen käden laatuun.




Ja tässä ote ihanasta ja upeasta kuvakulmasta laatukännyllä... Kattoturvatuotteet osa paloportaat... Hullua iloita tällaisista mutta on hiton kalliita ja hankalat asentaa niin kyllä on ihan pakko liputtaa.