15. kesäkuuta 2012

Valintoja kylpyhuoneisiin

Olimme eilen vihdoinkin yhdessä liikenteessä. Tsekkasimme Bauhaussin, Laattapisteen ja Kaakelikeskuksen valikoimat.  Täytyy sanoa että Laattapiste vie voiton sekä palvelun että valikoiman osalta- Suosittelen.

Olin tehnyt alustavan kartoitustyön valmiiksi mutta halusin kuitenkin että valitsemme ja lyömme lukkoon yhdessä kylpyhuoneiden pintamateriaalit.

Kaakelikeskuksessa oltiin huolissaan kovasti siitä että asiakkaat katsovat valikoimaa vielä 15 min. ennen sulkeutumista kello 18.00. Myyjä tuli oikein erikseen mainitsemaan että "Teillä on vartti aikaa ennen kuin sulkeudumme". Todella ärsyttävää.

Bauhaus on sitten Bauhaus ( varsinainen Hölömölä). Ensin mallilaattoja odotetaan n. 30 min. kun myyjä raapustaa jotain lappua, etsii niitä ja ajelee kärryllä ylös ja alas ympäri käytävää. Sitten kassalla neiti sanoo että pitää maksaa. Siis maksaa mallilaatoista? Jäi kassalle siis.

Pukkila laattaliikkeeseen en astu enää jalallanikaan koska myyjät eivät tervehdi eikä sieltä saa mitään apuja eikä neuvoja. Asiakas on ihan omillaan ja myyjät pölöttävät omiaan, muistavat myös huutaa asiakkaalle läpi hallin että kohta suljetaan muuten. Kokemusta 3 käynnin verran.

Tällä kokemuksella, valikoiman laajuudella + hinnoilla laatat tulevat seuraavasti


Kylpyhuoneiden ja pesuhuoneiden seinät Laattapisteestä


Tehosteseinä Ew dual Nero

TTC Glasier white 25* 40

Saunan ja kylpyhuoneen lattiaan valitsimme K- Raudasta Black Slate kiven joka on jalan alla karhea mutta samalla pehmeä. Ei laisinkaan liukas vaan suorastaan terapeuttinen. Ihana, mukava jalalle ja lämmin.





Kodinhoitohuoneen  lattialaatat tulevat K- Raudasta ja ladotaan shakkiruutuna ja " Pentulan" puolelle seinään otamme Kaakelikeskuksesta tuopn harmaan mosakkikuvioisen laatan joka ladotaan vaakatasoon.