11. elokuuta 2012

Ja työ jatkuvat taas



Heinäkuu on kummallista aikaa. Lomakuukausi tarkoittaa lomaa myös rakennusalalla. Eli sähkömiehiä, putkimiehiä, pellittäjiä, takkamiehiä. Onneksi lomat ovat todella ohi ja olemme saaneet talolle useimmat näistä jo käymään. 



Laattamiehen temppuiluthat alkoivat jo kesäkuussa ja heinäkuussa olisi pitänyt jo saada ne työt tehtyä mutta vieläkin niitä väännämme, tosin ihan loppuja. Tosin myös alakertaan tulee nyt se suurin muutos laattojen osalta. Meidän oli pakko perua laattatilauksemme joka oli tehty huhtikuussa. Laatat eivät olleet siis saapuneet vielä viimeviikolla joten hermot menivät lopullisesti. Myös alakertaan tulee valkoinen tammilaminaatti. Ja koska hermot menivät laakista niin lattiakin ilmestyi salamana tontille.






Sauna on paneloitu, laude- elementit ovat paikoillaan ja sen lattia on laatoitettu, samoin kylpyhuoneet. Kodinhoitohuoneen lattia puuttuu mutta sen voi tehdä nyt kun putkimies on tullut ja saannut asennettua ne Niben lämpölaitteet kodihoitohuoneeseen







Jotta asia ei olisi ollut ihan niin helppoa ja nopeaa niin toki jouduimme irrottamaan ja purkamaan edellisen putkarin duuneja. Eihän ne mahtuneet IV koneen ja keskuspölynimurin kanssa siellä teknisessä tilassa olemaan. Tästä jo keskusteltiin silloin kun IV konetta asennettiin mutta mitäs siitä välittämään kun ei itse tarvitse tehdä asioita loppuun.

Keittiökin ja KHH kalusteet saapuvat tämän kuun lopussa joten se tarkoittaa sitä että MUUTTO lähestyy vääjämättä ! Aikataulu oli elokuun puoliväli mutta myöhästymme siitä noin 3 viikkoa. Sen siis kestää!