11. elokuuta 2012

Vaatehuoneeseen hankintoja

Ensimmäiset kalusteostokset on tehty. Kuvia saatte sitten myöhemmin kokonaisuudesta kun saan ne koottua ja laitettua paikoilleen. Niinan ennnustus valoisesta kodista taitaa olla totta. En ymmäeeä mikä minua vaivaa kun haalin valkoista ympärilleni... Täytyy terästäytyä ja alkaa katsomaan harmaita ja musta asioita rinnalle!

Marién huoneeseen valitsimme ( Siis Marie´n oma valinta ) Ikeasta tällaisen hökötyksen. Kyllä lastulevystä ja muovista saa yllättävän kivan näköistä. Mikään kestävyyden huippu tämä ei varmaankaan ole ja ehdottomasti koottuna kiinitettävä seinään. Meillä kaappi koottuna kaatui kun lasiovet aukaisee joten aika höttöä ja kevyttä tavaraa muuten. Kaunis se kyllä on ja toivottavasti myös käytännöllinen.



Meidän vaatehuoone sen sijaan on melko haasteellinen. Laskeva katto rajaa korkeutta sen verran että käyttöön otetaan Ikeasta Bestån valkoiset rungot ja Bilteman vaatetankojärjestelmä. On muuten edullinen ja rautaa. Huomattavasti laadukkaammat kuin Ikeassa joten suosittelen. Näistä osista ja maitolasitasoista einaan koota itselleni unelmien minivaatehuoneen. Kyllä se minibudjetilla onnistuu kun vähän säätää!