4. syyskuuta 2012

TAUKOA ON PIDELLYT

Päivityksiä ei jaksa nyt juurikaan tehdä. On myös tyhmää kun ei ole kameraa käytössä. Pitäisi vain mennä ostamaan joku vempain millä saisi havaintokuvia. Sillä... TELINEET ovat purettu myös takapihalta ja pylväät ovat saaneet kuorukkeen päälle! Terassin aita on valmis joten pareveke on U-P-E-A !

Näyttää siltä että Herra Kärkkäinen joutuu aika pian juomaan elämänsä ensimmäiset kahvet! Näin hän kaavaili silloin vuonna nakki ja peruna kun taloa suunniteltiin." Kyllä kunnon parveke pitää olla että kahvetta voi siellä nauttia".

Eli kaikille vain tiedoksi että ENSI LAUANTAINA Kärkkäisen Herra juo sen kahvikupposen jonka olen luvannut tarjoilla silkkihansikkain ja rakkaudella keitettynä. Kahvin kera on pakko saada tummaa suklaakakkua , kiiltävällä ja paksulla voisuklaa kuorukkeella tietenkin.

Mutta ennen ihanaa kahvihetkeä vääsäämme kodinhoitohuoneen laattoja paikoilleen, leikin 10*10 laatoilla kuvioleikkiä, jotta osaan kertoa laatoittajalle minkälaista kuviota siihen lattiaan nyt laiteaankaan. WC pönttökin on jo paikoillaan ja toivottavasti tänään myös poreamme. Viilaamme yksityskohtia siellä sun täällä. Ratkomme ongelmia kylppärissä ja portaikoissa kaiteiden kanssa jotta lopputuloksesta tulisi meidän näköinen.