5. maaliskuuta 2013

Elämää pennun kanssa

Jaahas, tätäkö tämä elämä pennun kanssa olikin? En edes tiedä onko tämä fiksua paljastaa mitä elämä dobermannin kanssa on, sillä kohtahan näitä Hiwwiöitä on koko laatikollinen. Mutta kun katsoo Bebeä, niin kyllähän noista kasvaa ihania maailmankansalaisia kun pikkusen näkee vaivaa. 

Herää aamulla hipihiljaa,pitää keretä vetää edes housut jalkaan ... nyt se herää, alkaa kilpajuoksu... housut, paita, kengät ja hups vauva syliin ja pihalle. Voitin aamuerän. Kuitenkin lattialle lirahtaa ja otan mopin... Ja moppaan lattiaa koira mukanani :D Siinä se roikkuu sitkeästi kunnes luovutan. Vie mennessäsi. Ja se ilo ja vrooooooooom vauhti. Vielä nauraattaa :D

On tämä yhdenlaista hulluutta. Tyylimatot ovat vaihtuneet kirjaviin ja käytännöllisiin räsymatoihin ja sohville on heitetty valkoisten suojien sijaan ihan jotain muuta. Koti on kuin Peppipitkätossun huvikumpu mutta olkoot .

Kun yritän pukea housut päälle, se sama riiwwiö roikkuu lahkeessa ja vastustaa. Kuin sen laittaa KHH ja häkin ovenväliin se on kuin tehtävä mikä jätetään oppilaalle suoitettavaksi. Menee X- aikaa kun tämä pikku hiiwiö taas mellastaa talossamme. " Hei Mama, enkös ollutkin taitava! " pikkuinen huikkaa iloisena kun ratkaisi tuonkin pulman muikan murtautua KHH. Hassua on se että Bebe oli vähän pettyneen osoinen kun vesseli laitettiin erikseen. Mutta hetkenaikaa mennään nyt näin. 

Muutama päivä on taas mennyt ja tavarat vähenevät ja etsivät paikkaansa kaapin koloista. Miten tuo pikku otus onkin niin noheva ja etevä? Etsivä löytää kaiken ja etsiähän hän jaksaa ja viitsii. Kengät, hanskat, pipot.. kaikki lähtee jos et muistaa laittaa tavaroita paikoilleen. Opetetlemme että pöytiä ja kaappeja vasten ei hypitä, ihmisä ei saa purra mutta kaikkia leluja ja rättejä yritetään vaihtaa käsien ja lahkeiden sijaan. Vaihtokauppa onnistuu aina ajoittain...


Bebe varamamma, Mä lakastan suo lakastanlakastanlakastan


Leikitään ! Ja taustalla käärittynä jo ensimmäienn matto ja toiset lähtevät kohta perässä...