27. maaliskuuta 2013

Valkoinen alkaa ahdistamaan




Olen tulossa taas siihen vaiheeseen että valkoinen alkaa ahdistamaan. Kaikki ihanat sisustusblogit kylvävät moitteettomassa hohtavassa valkoisessa - Toisin kuin meidän kämppä. Siellä on tassunjälkiä, leivänmuruja, revittyjä WC paperirullia ... muusta remppasotkusta puhumattakaan. 

Taidan ottaa ihan piruuttani laittaa kuvia kämpästä miltä se näyttää joka päivä, kun tulen töistä. Siinä kateus karisee ja alkaa lukijoita naurattamaan. Blogin pitäminen on meinaan hemmetin työlästä. Koko ajan saa olla siivoamassa ja puunaamassa. Jollain se on luontaista ja minulla ei alkuunkaan. Anteeksi nyt vain. Riittää että on sinnepäin ja sillai ...

En ole tainut paljastaa että jo kertaalleen rakennettu, käyttämätön sauna on kahden viimeviikon aikana purettu ( samoin osa KHH kattoa). Katon eristyksiä laitettu uudelleen puutteellisen ja virheellisen työnjäljen takia. V- Käyrä on ollut hieman tapissaan, mutta josko nyt alkaisi tuo talopaska olemaan takanapäin? Alkaahan meillä seuraavaksi parin viikon päästä autotallin rakennusurakka. Vaivaiset 200 neliötä autokatoksineen pitäisi olla pystyssä syksyllä. Aika näyttää miten homma etenee. Ja koska nyt  harjoittelimme talopaketin kanssa niin tokkiinsa nyt tehdään kaikki , alusta saakka , itse ja pitkästä tavasta. Olen rikki jo valmiiksi joten ainakaan hirwweää vahinkoa ei voi enää tulla, ainakaan tähän ihmismieleen. 




PS . Laittakaa minulle linkkivinkkejä EI VALKOISISTA sisustusblogeista !