25. maaliskuuta 2013


Virpoyllätys!


Minä kun luulin että vain noidat ovat liikenteessä, niin yllätyimpä perinpohjin. Tytöt olivat itse askarrelleet korvat ja hännän töpöt ja tuunanneet asukokonaisuuden sopivaksi itselleen. Olipa söpöjä otuksia liikenteessä !








Kun saimme puput liikenteeseen ja koirat treenattua niin . sen jälkeen laittamaan kattaus kuntoon ja nauttimaan Palmusunnuntain päivällisestä. Suunnitelmat pitivät melkein! Alkuruuaksi kuitenkin valkoitui bataattikeitto chilillä & vuohenjuustolla ja pääruuaksi jäi tietenkin karitsanpaistit ja jälkkärissä lintsasin... Mämmiä Mämmiä vanilijakastikkeen kanssa, oli vähän liian tuhtia mutta ensikerralla sitten jotain muuta. Mitäs sitä stressaamaan.




 
Jääkaapista löytyy aina jotain mistä saa väsättyä vaikka mitä herkkuja. Vai mitä sanotte tästä: 1 bataatti, 2 shalottisipulia ja 1 peruna. Mausteeksi 1 kasvisliemikuutio,  mustaa pippuria ja chiliä. Okei, oli pakko laittaa ripaus vuohenjuustoa päälle. Maistui herkullisesta ja näytti superhyvältä.
 
 

Tiedän, väärät asetukset kamerassa mutta tätä tämä harjoittelu on

Oli pakko harjoitella valokuvausta jälleen kun oli mahdollisuus...

Karitsa onnistuu aina. 3 sääntöä: 
1. Hyvä raakakypsytys marinadissa
2. Paistomittari  ( 58 c karitsanpaahtopaistille )
3. Anna lihan levätä aina vähintään 15 min.