23. huhtikuuta 2013

Taidenavetan kahvila






Tässä se on, ihanaakin ihanmpi kahvila kierrätystavaroista. Kaikki esineet ja huonekalut ovat etsitty esille Silvon Kartanon tiluksilta, vinteiltä ja varastoista. Ei yhtään uutta ja tuoretta tavaraa- Paitsi myyntitiskillä tietenkin. 

Katsokaa tätä tavaroiden kirjoa ja tyyliä. On aitoa myyntitiskiä 60- luvulta, Vihervaaran lasikuiti- tuolin prototyyppiä tai Arne Jacobsen Series 7 Chair- tuoleja. Ne löysivät paikkansa Itavallasta tuodun tyylipöydän ympärille yhtälailla kun Vihervaaran tuolit kromisen 80- luvun pöydän luota. Mutta asia mistä minä pidän eniten... ovat nuo söpöäkin söpömmät höyhenvalaisimet, joita saa Tamlasta Tampereelta! 

Tiski rakennettiin parista lasilevystä, muovikartiosta ja astioista. Koristeeksi tuotiin Alessin sitruspuserrin ja mehublenderi. 

Hinnastotaulu maalattiin seinään liitumaalilla sekä kehystettiin vanhoilla, kultasilla kehyksillä mitkä löytyivät navetan vintiltä. Niin ja tuo " tiiliseinä" , ei se mitään tiiltä ole, ihan vain tuollaista sisustuselementtiä joka löytyi pölyn alta jostain kaapista ja päätyi tuohon koloseen. Ei hassumpaa. Jos jollain on visuaalista silmää, niin Jukka Tuominen saa täyden pisteet ainakin minulta tämän kahvion sisustuksesta. Se on juuri niin kutsuva, persoonallinen ja viihtyisä  kun kuvat antava olettaa. Ja sitä miettä olivat kaikki Kahvilan asiakkaat viime viikonloppuna. Joten käykää pistäytymässä täällä jos kuljette ohi. 


Kahvila Taidenavetta auki joka viikonloppu Äitienpäivään saakka LA- SU 11- 17