4. huhtikuuta 2013

Vaatehuone vailla vertaa

Nyt pääsette kurkistamaan maailman ihanimpaan ja super- toimivan vaatehuoneeseen!

Maailman viisain päätös oli laittaa paljon tankoa ja vain vähän hyllyä. Kaikki vaatteet pysyvät siistinä, ovat nopeasti nähtävillä ja niitä EI tarvitse viikata. Ja  hinnallakaan tätä sisustusta ei ole pilattu. Se on oikeastaan asia mistä olen äärimmäisen ylpeä. 




Hyllykannattimet ovat Biltemasta n. 2e kpl, lankut ovat poimittu pihalta jämäpaloista, maalasin ne samalla sävyllä kuin portaat koska mustaa lakkaa jäi yli, niin sehän sopi minulle mainosti. Tangot ovat K- Raudan Cello mallistoa n. 10e kpl ja niitä meni kaikki 2 kpl. Niin ja huutonetistä huusin nuo IKEAN Billy- hyllystöt 2 kpl / 15e . 





Niin ja tuo pikkupöytä jossa on huiveja ja koruja ja muuta sälää löytyi kirpparilta 4e. Ja nuo laukut roikkuvat muuten isoissa mustissa koukuissa jotka löysin Sisustus Aadasta muistaakseni koukut olivat 2e kpl ja niitä meni about 20 kpl. 




Kauheasti haaveilein kaikesta hienosta mutta se on niin totta että rakentaminen vie kaikki rahat joten oli oltava edes vähän nokkela ja keksittävä jotain joka toimii ja millä pärjää. Nyt olen kuitenkin niin tyytyväinen tähän ratkaisuun, että ei tulisi mieleenkään vaihtaa mihinkään 100 kertaa hintavampaan versioon. 

Ainoa asia mikä tässä vaatehuoneessa maksoi oli nuo Ikean henkarit. Halusin välttämättä mustat ja niitä meni aika monta pakettia joten olikohan tuo koko vaatehuoneen sisustus kaikkinensa ehkä alle 150e. Eli minusta ihan ok hinta siihen nähden että kaikki tavarat ovat järjestyksessä


Turkoosit sanadaletit ja aarre 70- Luvun Italiasta 

Ihana namivärisuorani

Kengät kuin korut

Tämän kevään suosikit! Oranssi + Nude 

Esillä ja järjestyksessä, ken uskoisi 

Kirpparilöytöjä