14. toukokuuta 2013

14.5

Meillä on yli- innokas apuhoitaja Lola. Lola parka on joutunut sivustaseuraajan rooliin, sitä on jätetty oven taakse  ja työnnetty pois. Voi pientä pentu parkaa. On vaikea ymmärtää että joku on ennen häntä. Bebe ohjaa Lolaa äidillisesti, pistävästi tuijottaen ja jos pikkuinen tulee liian lähelle, valkoiset hampaat vilahtavat merkiksi että on syytä vetäytyä kauemmaksi. 

1. varoitus

Tämä on 2. ja viimeinen varoitus



Siitä huolimatta Lola - pentu saa makoilla samalla patjalla ja nuuhkutellakin jo pentuja. Bebe alkaa pehmenemään. Lolasta pennut ovat  maailman kiinnostavimpia ja ihanimpia otuksia ja hän mielellään hoivaisi niitä Bebsun kanssa yhdessä, toisin kun Möhkö. Möhkön mielestä "Ne"  ovat tulleet.. Avaruudesta? Tyypillinen mies :D .Onkin kiinnostava nähdä kuinka pienenpieni nartunalku hoivavietteineen on mukana tiiviisti ja Möhköfantti kiertää huoneen kaukaa, kuikuilee korkeintaan ovelta.

Minä olen Lola- Ja ihan super hyvä varahoitaja! 


Kun oikein tarkkaan katselee, niin ainakin vihreänauhaisen pojan silmät jo raottuvat, laatikosta kuuluu murinaa ja haukun alkuja. Voi miten hauskaa, helpottavaa ja mielenkiintoista. Ja Ne ovat kasvaneet , aikuisten oikeasti !

Aamupesu ! 


Tuntuu että tämän alkaa sujumaan. Saamme vieläkin BG tiimiläisiltä ihanaa vetoapua. Marika & Maarit kävivät lulluttelemassa pentuja sunnunutaina iltayöstä. Mika tuli 1 aikoihin päivystämään " iltavuoron" päätteeksi. Virva oli auttamassa eilen , koska minun oli pakko olla toimistolla ja tänään osallistumme Yritystä Stadiin tapahtumaan , niin Susanna auttaa sen aikaa täällä. Voiko kasvattaja enempää toivoa. Apunne on ollut korvaamatonta!

Ohessa kuvia aamupesusta ja kaaoksesta kun Bebsu herätti koko lauman aamiaiselle. Tässä on se syy miksi minihiiwwiöt syövät kahdessa erässä!