5. toukokuuta 2013

2 vrk.

Tästä se lähtee. Yö meni oikeasti käsittämättömän hyvin. Bebellä oli sentään koko vatsa auki, otettu sielä muutama pentu ulos, kohtu pois ja kursittu kasaan 14h synnytyksen päätteeksi. Voi vain ihailla tuota äidillistä tarmoa mikä tuossa emokoirasta kumpuaa. Sen huomaan että hän ei mielellään mene koko kylki maahan makaamaan vaan on puolittain lonkallaan. Jotain kipuja ja arkuutta varmasti haavoissa on ja yrittää parhaan mukaansa itseään suojella. Sen takia on hyvä että pennut ovat kahdessa sarjassa niin ei tule rynnäköitä tissille vaan jokainen saa omansa kun on ruoka- aika. 

Bebe on käsittämättömän luottavainen ja rauhallinen, se tekee avun saamisesta helppoa kun yietää että emä ei stressaa muuttuvia tekijöitä ympärillään vaan keskittyy lapsiinsa. Nora kävi piipahtamassa täällä illalla kummityttö Evan kanssa ( sain vedettyä 3 h tirsat ennen yörupeamaa ) . Eva askarteli, piirteli ja puuhasteli tuossa vieressä Noran hoitaessa katrasta ja Bebsua se ei hetkauttanut laisinkaan. Heidi saapui kello 5 aamulla ja vuoronvaihto kävi yhtä jouhevasti. 

Lolalle se vähän väläyttelee karmeaa matalaa murinaa ja hampaitaan todella pelottavan näköisesti jos Lola tulee liian lähelle. Ja se on sallittua. Lola parka on ollut ihan ihmeissään kun se on ollut eristettynä muuta elämästä nyt parin päivän ajan. Papan kainalossa saa nukkua nyt ihan yksin kun Mama valvoo pentujen kanssa pentulassa = Kodinhoitohuone. 

Kuvia tulossa kun Michela saapuu. Pitää vähän siivota, tehdä ruokaa ja elää sitä normaaliakin elämää. Saamme myös anopin tänne ... tekemään sitä ruokaa :D Ihan mahtavaa! Paitsi huomenna olen taas sippi kun menee yö ja päivä putkeen. Pääsen nukkumaan vasta kun Michela tulee töistä. 


Ylpeänä esittelemme 

Bäbie´s Garden Bling Bling 

Bäbie´s Garden Brat Pitt jolla oli raivoisa tarve paeta paparazzia ...



Mika on ollut raksalla päivät ja oikeissa töissä yöt. Lähtee 8 aamulla ja tulee puolenyön jälkeen joten ei voi hirveästi vaatia valvomaan näiden öddiäisten takia vaikka varmasti auttaa kun saa itse jossain vaiheessa levättyä. Nappaan raksaltakin kuvia niin näette miten talli edistyy. Tallin sisätäyttö on huomenna + sajaojien laitto ja sen jälkeen tulee lattiavalu. Runkopystytys alkaa tämän viikon lopulla. Huh. Ei meillä ajanvietton puutteita kyllä ole!