2. toukokuuta 2013

62. vuorokausi

Odottavan aika on pitkä


Puhelin on soinnut, tekstiviestit ovat sinkoilleet ja FB viestit lentäneet mutta minulla ei ole vielä kenellekään mitään uutisia. Kertoisin koko maailmalle heti jos olisi. Bebe on voinnut hyvin mutta viime yö oli levoton. Taitaa avautumisvaihe olla kuitenkin käsillä. Hän piippaa, kävelee ... ja kävelee. Maha on niin valtava että makuulle meno tai sieltä nouseminen on todella hanklaa. Välillä pää painuu Mamman yliin ja hän nuokkuu, ei tahoisi mennä makuulle laisinkaan. Mitään supistuksai ei ulos päin näy, herkkuruoka maittaa hyvin pienissä erissä ja metsässä kävely on nautinnollista- Kunhan valitsemme helppoa maastoa. 







Kohta lähdemme Mariéta vastaan ja Bebsu on ihan varmasti mukana. Tuuli on todella navakkaa mutta se ei menoa haittaa. Menemme rauhallisesti ja yritämme olla jahtaamatta pupusia tuolla valtavalla vatsalla






Oikeammin kuvat pitäisi ottaa ylhäältä alaspäin , niin ymmärtäisitte kuinka iso vatsa todellisuudessa on. Mutta koska pentuja ei vielä näy, keskitymme palloleikkeihin ! 


Kun pennuista kuuluu, jokainen asianomainen saa siitä pikailmoituksen txt puhelimeen ja loput ajankohtaiset tiedot löydät täältä ...Lupaan sen!