3. toukokuuta 2013

63. vuorokausi

Kello 7.30

Ei uutta auringon alla. Itseasiassa koska edellisyö oli vähän levoton niin tämä yö meni vähän liiankin hyvin. Bebsu kävi pari kertaa ulkona oissillä, möyhi vähän lattialla olevaan buduaariaan ja nukkui... Nukkuin yhtä hyvin kuin minä. 

Olin eilen illalla rättiväsynyt, aloin pilkkimään sohvalla puoli seitsemän aikoihin ja siirryin sänkyyn yhdeksältä. Oli se kummaa että unta riitti tähän aamuun melkein puoli kahdeksaan! No, nyt on levännyt olo ja pennuilla lupa syntyä. Päivystän tänään kotitoimistolla vaikka Bebsu tuntuu rauhalliselta niin en halua jättää häntä yksin toviksikaan. Laitan päivemmällä muutamia kuvia mutta nyt joudun uppoutumaan työmaailmaan.



Raksahommissa... Pientä koloa pennuille tässä puuhastelen ja kukaan ei huomaa miun hienoa salapaikkaa




Kello 14.30. 



Bebe huokailee raskaasti ja on lakannut syömästä. Fiksu tyttö. Antoi tehdä töitä koko päivän ja näyttää siltä että synnytys alkaa oikeasti lähenemään ... Jännää !!! 





Muutaman kerran Mamma on käynyt tekemässä salapesää yhteen kannonkoloon mutta nyt Mamsua pidetään sen verran silmällä että yksin ei saa livahtaa mihinkään. Henitys on raskasta ja läähätyttää ajoittain. Kuullostaa ja näyttää siltä että masussa tapahtuu selkeää järjestäytymistä. 





Bebe on myös sitä mieltä että en osaa järjestää divaania laisinkaan. Pientä mylläystä jä tyynyjen asettelua jo havaittavissa. Tämä siis kuuluu tähän avautumisvaiheeseen joka kestää aina x- aikaa. Viimeksi meni melkein vuorokausi joten malttia malttia... Arggggggghhhhhhh, syntyisivät jo ! 


Lola on aivan hämillään mitä tässä nyt tapahtuu




PS. Löysin mainion ideakuvan yhdestä Blogista ( jonka nimeä en nyt muista ) 
Oli pakko ottaa tämä kuva talteen koska tässä on jotain todella viehättävää