7. toukokuuta 2013

7. 5 Ei hyviä uutisia

Bebe oksentaa ja ripuloi, on selkeästi kipeän oloinen. Haava vuotaa.

Menetimme punaisen nartun ja osa pentueesta on väsyneitä. Maitoa ei sittenkään tule tarpeeksi, koska Beben kunto ei ole hyvä. Menemme lääkäriin.

Bebe on oksentanut ja ripuloinnut. Pentujen paino laskee, vain 3 pennun paino on plussalla. Taistelemme.

Lääkärissä Bebsu doupattiin primperanilla, synoluxilla, nesteillä ... ja kipulääkkeellä. Haava vuotaa ulospäin mutta se on parempi kuin sisäänpäin.

Bebe selviää ihan varmasti mutta nyt taistelemme pentujen elämän puolesta. Maito ei ole laskeutunut vieläkään, ja se johtuu leikkauksesta sekä yleisinfektiosta mikä on nyt päällä. Tulehdusarvot ovat koholla mutta meillä on nyt lääkkeet ja emää hoidetaan. Saamme illalla vetoapua Dalmismammalta, jolla on 3 viikkoiset pennut ( 12 kpl ) mutta siitä huolimatta Outi tarjoaa apua omiensa kustannuksella. Pidetään peukkuja , pidetäänhän.


Haluan kiittää KAIKKIA IHANIA ihmisiä tuesta, rakkauden ja huolenpidon määrästä - Olen sanaton tästä tuesta ja lämmöstä mitä olemme saaneet kokea. Vaikka kuinka me kasvattajat kisaamme kentillä ja kehissä, niin ihan itkettää ajatella kuinka ystävällisiä ja avuliaita ihmiset ovat toisen hädässä.



Me selvitään tästä kyllä. Tasitelu alkaa N.Y.T .En tahdo menettää yhtään pentua sen takia että en olisi tarpeeksi yrittänyt, väsymykselle ei saa antaa sijaa. Pennut punnitaan 6 h välein, jokainen ruokailu merkitään sekä tissi että pulloruokinta. Yksikään pentu ei voi jäädä välistä huomaamatta- Kaikki kirjataan ylös kellon aikoja myöten.