14. toukokuuta 2013

Mistä sitä edes aloittaa






Tavoitteena GP



Jos koirien kanssa helpottaa ja alkaa sujumaan niin saimme tänään todella järkyttäviä uutisia hevosestamme Alista. Voi tätä huolta ja murhetta. Alin jalkaa on nyt lepuutettu sen verran tässä pentukiireiden takia mutta nyt se oli pakko tutkia, tuntuu että olisi pitänyt sittenkin odottaa vielä viikko jotta olisi kestänyt paremmin nämä huonot uutiset. Itkuhan tässä taas tuli, ei voi mitään. Hän on meidän rakas lemmikki vaikkakin moni sata kiloinen. Pääset lukemaan Michelan tuntemuksia klikkaamalla kuvaa


Meidän ihana ALI , joka on auttanut Michelan yli murkkumyrskyistä, on opettanut sitkeyttä, määrätietoisuutta, ahkeruutta ja periksiantamattomuutta. On ollut paras ystävä, sydänystävä , kilpakumppani ja " Salarakas" . Kukaan poika EI ole koskaan mennyt tämän eläimen edelle. Jos joku on yrittänyt edes ehdottaa niin ovi on käynnyt. Tällähetkellä vain Möhkis on päässyt samaan asemaan <3.

Nyt emme voi muuta kuin odottaa ja rukoilla. Kilpahevosta siitä ei ikinä tule mutta jos oikein hyvin käy niin se kestäisi pihahevosenamme tässä talolla. Seuraavat 3 viikkoa ratkaisevat mihin suuntaan jalan kunto menee, onko se kipeä ja jos on , niin meidän on pakko tehdä se vaikea päätös tälle niin rakkaalle eläimelle. Kipua ei tarvitse kestää eikä makaa karsinassa kuukaudesta toiseen jos ei pysty liikkumaan.