17. toukokuuta 2013

Perjantai

Jaahas, mitä sitä nyt tähän kirjoittaisi... Olen itse toimistolla tänään ja Jukka on tullut Tampereelta hoitamaan pentuja. Meillä kävi eilen Turusta vieras ja todella näyttää siltä että Turkkuseen muuttaa 2 ruskeaa kaunotarta Juhannuksena ! Joskus on hyvä odottaa ja katsoa, kuunnella sydämen ääntä ja välillä myös järjen. Pennuista on ollut niin kova ennakkokysyntä, että näyttää siltä että koko pentue on alustavasti myyty. Kolmen pennun kohdalla tilanne on auki mutta perheitä on tulossa katsomaan niitä joten en jaksa olla huolissani yhtään tässä vaiheessa kun ovat vasta 2 viikkoa vanhoja. Muutenkin tämä on ollut todella työlästä joten ajatukset ovat olleet lähinä arjen selviämisessä ja työnteossa.

Yhdessä asiassa voin tämän jälkeen sanoa että olen hyvä. Jos joku koskaan tarvitsee neuvoja kuinka pitää 11 pentua hengissä ilman äidinmaitoa, niin tässä osa BG tiimiä on nyt ammattilaisia. Onneksi Bebe on helppo käsitellä ja ei stressaannu avun antajista. Hän köllii, hoitaa ja hoivaa ja antaa myös meidän auttaa. Tokkiinsa välillä pitää tunkea nenää ja asiantuntevaa omaa hoitoa johonkin väliin. Pääsääntöisesti kun pyydän häntä köllimään, niin että saadaan syötettyä siinä nisällä,  Hän makaa kärsivällisesti ja ottaa monesti nokoset. Välillä ( tänä aamuna ) niin sikeät että en tiedä millä niityllä kävi unessa juoksemassa minkäkin riistan perässä. Oli semmoiset univipinät jaloissa ja ulina kurkussa että en voinut kuin nauraa.

Aamun Hesarin kävin noukkimassa vähän vajaa kuusi( 4.30 - 5.45 syötön jälkeen) . Pihalla oli Bebsun lisäksi Lulu, Dino ja Lola. Polkasin pyörän vauhtiin ja ajattelin semmoista pikaista 1.5 km lenkkiä. Noh, vierelleni kiihdytettiin ja alkoin huvittaa kun ajattelin että Lulu & Lola olisivat tulossa kiihdytykseen mukaan mutta väärässä olin... Pyörän ohi paineli Bebsu mamma tissit heiluen karmeassa vauhdissa. Tämä rouva oli ihan into piukeana haastamassa fillaria ja pakkohan meidän oli vähän leikkiä. Voi mikä ilkikurinen ilme Rwa Bebsulla oli kun pääsi kunnolla juoksemaan pyörän kanssa kilpaa. Oltiinkin sitten kummatkin hetken läkähdyksissä tuon minispurtin jäljiltä , mutta meillä oli omaa aamuhauskaa ilman muita koiria!

Niin ja pentulaatikossa häärii 2 miestä :D . Jukka on tullut Dinon ja Lulun kanssa auttamaan Mikaa joka on tänään seremoniamestarina. Sipoossa on tällä hetkellä menossa näytelmä 2 miestä & Kääröt ... Saas nähdä miten ovat pojat pärjänneet kun itse olen paiskinut urakalla töitä toimistolla- Sekin on kumman rentouttavaa kun pääsee hetkeksi jaloittelemaan muualle. Huomenna Jukka on vielä apuna ja sitten tuleekin Tiia taas Kankaanpäästä.