3. toukokuuta 2013

Synnytys alkaa nyt !

22.35

Lapsivedet ovat tuleet... divaanillemme, hienolle valkoiselle brokardi pääliselle joka lähtee nyt pesuun. Bebsu makoili kainalossani kun Marié itse huomasi että " mitä nuo oli" . Ajattelin että en sano että ensimmäiset työntöpoltot ovat täällä, mutta lapset ovat taitavia! Huomaavat kaiken. 

Huone on valmiina ja taidamme siirtyä pikkuhiljaa sinnepäin. Hyvää Yötä Suomi ! Tästä se lähtee!!!

23.15 Syntyi ensimmäinen ruskea narttu - Onneksi olkoon Henna <3 

23.50 musta poika, iso ja tarmokas. Kaikki menee hyvin toistaiseksi ! Hän on supertissi- imuri, mums mums 

0.26 Musta poika, pieni ja sikiöpussi oli repeytynyt, ei saada ääntä kunnolla ulos vaikkakin potkii ja hytkyy. Limainen

0.40 Ruskea tyttö , tarmokas

1.00 Musta poika ilman sikiöpussia. Limainen mutta tarmokas. Jatketaan harjoituksia

1 / 3 harjoituksista takanapäin ja kaikki on mennyt loistavasti. Aika pieniä tytentylleröisiä ja pojankoltiaisia meillä on mutta sisukkaita ja äänekkäitä kyllä. Yksi poika tuntuu olevan unielias mutta ihmetellään sitä enemmän huomenna. Uusi pentu tulossa, täytyy mennä !  

1.30 Syntyi ihastuttava musta narttu perätilassa. Pussi sekin mennyt rikki mutta vain lievää limaisuutta . Kovin sitkeän ja jäntevät oloinen. Myös pieni musta poika on virkistynyt ja jänevöitynyt tissillä. 

2.35 Ruskea narttu jälleen . Hän on hyvin hyvin tarmokas ja selvisi itse kaikesta löytäen tissille välittömästi vaikka kuivauspuuhat olivat puolessa välissä. Meillä on nyt 7 pentua laatikossa. Olemmeko nyt puolessa välissä? Tahti on ollut ihan mukavaa ja supituksia on riittänyt- toistaiseksi. Kaikki pennut ovat jänteviä, äänekkäitä tarvittaessa, suorahäntäisä ja oikean värisiä :D 







Bebe on jaksanut käsittämättömän hienosti. Supistuksia tulee säännöllisesti ja kaikki sujuu hienosti. Hän hoitaa yhtä hyvin vauvoja kuin edelliselläkin kerralla. Hän on maailman paras Äiti. Hetken oli rauhallista ja Bebsu pääsi lepäämään mutta näyttää siltä että hommat jatkuvat. Työntösupistuksia on tulossa joten katsotaan saadaanko uusi vauva maailmaan. Peräpäästä valuu myös sitä mitä eniten inhoan ja kammoan. Kelletävän vihertävän tummaa vuotoa. Se ei lupaa hyvää loppua ajatellen. Pitäkää meille peukkuja! 







Taukoa pitää ja perästä valuu sitä pahinta mahdollista... mustan puhuvaa mönjää. Oletan että seuraava pentu joka syntyy ei ole hengissä. Aikaakin on kulunut jo tunti joten se pitäisi saada ulos

3.40 Musta poika ilman pussia. Katsotaan mitä tästä tulee. Ynisee ja näyttää veltolta mikä oli odotettavissa.

Kello on noin neljä ja meillä on Michelan kanssa vuoronvaihto- tai ei olekaan . Michelalla on oksennustauti. Eli minulla on maraton synnytys ja sairas lapsi. Morjenttes. 

6.40 Olimme lähdössä lääkäriin ja Bebe päätti muksauttaa 9 pennun ulos pihalle, ruskea narttu.

9.15 Pääsimme sisälle Hertan päivystykseen.

9.30 Bebe kuvataan ja masukassa näkyi olevan vielä 5 pentua.

Bebelle annettiin kalkkia ja pennut yritettiin saada ulos luonnollisesti.

10.43 Syntyi musta poika, joka on heikossa hapessa.

11.44 Päädytään keisarinleikkaukseen.

17.44 Pennut hyvin voivina ja äänekkäinä kotona. Loppu tulemana siis: 1 musta narttu, 5 ruskeaa narttua, 5 mustaa urosta ja vielä 1 ruskea uros!