8. toukokuuta 2013

Uusi päivä

 
KELLO 18.00 - PAINOT ON SAATU NOUSUUN !!!!!!!!!!!!!!!!!

Muuta en kerkeä nyt tässä syötän lomassa raporttoimaan mutta näin se vaan on


Kello 16.00

Kaksi pentua on jäänyt koeluonteisesti keinoemon turviin täksi illaksi. Katsomme illemmalla jääkö pennut yöksi vai kotiutetaanko ne, itse toivon että kaikki menisi hyvin ja voisimme huomenna aamulla viedä 2 uutta pentua tankkaukseen päiväksi. Jännitetään ! 4 vauvaa sai syödä itsensä kylläiseksi tällä kerralla Silkterrieri Nemin sylissä.


Miljoonat halaukset Jenna Timoselle Kennel Pet Pursuit  kenneliin


 


 
 

 
 






Kello 11.27 PAINO UUTISIA !

Painojen lasku on saatu pysäytettyä !!! Muutamalla pennulla paino on noussut kymmeniä grammoja, joillakin vain grammoja ylöspäin mutta suunta johon nyt tähtäämme on vain kohti ainoaa vaihtoehtoa mikä on + 40 kg urosta ja + 32 kg narttua. Boostaamme boostamme boostaamme boostaamme - Tietenkin vaikka 2 viikkoa vielä. niin että pikku hiljaa pystyisi antamaan muutakin kuin pelkkää maitoa. Nora on ollut korvaamaton lähiapu, samoin Heidi. Meidän ihana BG porukka on uskomaton ja mahtava tukiverkosto. Joskun näinpäin ... Kasvattaja on aina organisoimassa kaikenlaista kivaa, auttamassa näyttelyissä, tukevana olkapäällä ei niin hyvinä hetkinä mutta kummasti kun on itsellä tiukkaa niin BG henki hönkäilee myös tähän suuntaan ja tiedän että voin aina luottaa apuunne. Seuraavaksi Tiia on tulossa Kankaanpäästä ja Suski Lahdesta. Me jaksetaan YHDESSÄ ja kohta meillä on maailmalle näytettävänä upeita, ihania uusia dobermannin alkuja !

       _____________________________________________________


Kello on n. 3 aamulla kun kirjoitan tätä. Bebsu kävi ulkona jaloittelemassa kun meillä on Michelan kanssa vuoronvaihto. Meillä on hyvä fiilis nyt päällä ja eilinen epätoivo vaihtunut taas toivoksi ! 

Keinoemo ei innostunut uusista hoidokeista ja vaihdoimme suunnitelmaan Plan B , joka näyttää toimivan !  ( Ja jossain vaiheessa kasvistätikin taitaa ottaa vähän Plan Btä kun ajat helpottavat, se on ihan kelpo punaviini nimittäin  ) 


Bebe voi ehkä paremmin, kuumetta on edelleen 39.2 mutta katse on kirkas ja valpas. Tiedän että Bebsu selviää, sen kroppa vain on todella kovilla leikkauksen ja synnytyksen jäljiltä. 11 pennussa riittää hoidettavaa sen verran että omaa palautumis- tai toipumisaikaa ei ole ollut. Eikä se olisi ollut mahdollistakaan koska Bebe on maailman hyvähermoisin, luottavaisin ja tasapainoisian äiti. Hän ei stressaa mistään... paitsi nälkäisistä lapsista jotka olivat levottomia ja äänekkäitä. ... Ja kyllä , nälkäisinä He ovat kovin äänekkäitä, tempprementikkaita ja terhakoita minikoiranalkuja. Ei velttoja , eikä tahdottomia olioita vaan sellaisia tulta ja tappuraa olevia Dobermannin alkuja. 

Sain viime vuorokauden aikana paljon neuvoja ja apuja. Letkutusta on ehdotettu, mutta itse pelkään tehdä sitä. Tigrun aikanaan pidin niin hengissä, mutta nyt ei ole kysymys ihan veltosta ja väsyneistä pennuista. Letkutuksessa onkin oma riskinsä. Jos työntää letkun keuhkoihin vatsalaukun sijaan, jokainen voi päätellä mitä tapahtuu, kun keuhkoihin  työnnetään + 5 ml maitoa mitä käy. Eli ei tule kysymykseenkään tässä kohtaa minulla. Tuttipulloa nämä syövät huonosti. Osalla se onnistuu , osa vain maiskuttelee ja osa taistelee raivokkaasti vastaan, ja tarkoitan sitä todella. Jos on voimia valtavaan vastarintaan niin silloin pentu on kyllä voimissaan ja saa tarpeeksi maitoa tissiltä. 

Itse olen ottanut käyttöön turvallisen ja hyvältä tuntuvan keinon jonka ystäväni , boxerikasvattaja Nora toi tullessaan.  2 ml ruisku täytetään äidinmaidonkorvikkeella ja kun pentu on tissillä imemässä , lisäruokaa tiputetaan pennun suunpielestä tipottain imunsekaan. Tämä toimii oikeasti ja ne syövät ahnaasti ! On joo tarkkaa ja työlästä mutta näin näen varmasti kuka pentu syö ja kuinka paljon. Näyttää myös siltä näin äkkiseltään että painojen lasku on saatu pysäytettyä. Olemme punninneet koiria testimielessä myös ennen ja jälkeen syötön ja jokaiselle on tullut se muutama gramma lisää, joten kyllä sinne vatsaan sitä maitoa menee enemmän kuin ennen.  


Kun tilanne nyt rauhoittuu myös kasvattajatädin päässä, niin lupaan teille uusia kuvia ! 

Äidinmaidonkorvike ;

80 ml Royal Canin vastiketta veteen
1 tl lämmitettyä hunajaa
1 tl kanamunan keltuaista

Miltä tämä vaikuttaa konkareista? Minusta tuntuu että tuo boostattu korvike saa niitä painoja nyt nousemaan. Punnitus on aamulla , pitäkää peukkuja että meillä on hyviä uutisia!