6. kesäkuuta 2013

Aamiainen.. ei Tiffanylla



Jaahas, meillä on pieni probleema tämän helteen kanssa. Osalla pennuista on vatsa löysällä ja luulen että se johtuu helteestä. Vaikka kaikki paikat pestään ja pidetään puhtaana, niin tuntuu että se ei riitä. Olen jättänyt ruuasta pois kaikki maitotuotteet vaikka ne on pidetty ruokailuun saakka kylmässä ja tuoreena. Tuntuu että jo puolessa tunnissa ne eivät tunnun freessiltä laisinkaan kupeissa. Myös veden juomista on harjoiteltu, luulen että pelkkä neste ruuan seassa ei todellakaan riitä ja jokainen tietää että riittävä nesteytys helteellä on tärkeää. Tässä muutamia kuvia aiheesta :D .

 Kiinnostus vettä kohtaa on kova ja uimaharjoituksiakin on tehty... tahattomasti ehkä? Bebe Äipän tissit ovat nyt kuihtuneet lopullisesti ja imetys on päättynyt. Muutenkin tuntuu että Bebsu antaa kummasti tilaa Täti - Lolalle hoidossa ja leikityksessä, ihan niin kuin ennustinkin. Hän kyllä käy vähän tsekkaamassa ja huoltamassa aamu ja ilta ja välipesut mutta siinä kaikki. Myös Mur tulee jos joku erehtyy Mamman ruokakupille, fiksulla tavalla tietenkin. Kukas muu niitä " tapoja" opettaa kuin oma Äiti? 



Hei, mikä tää on kaverit???

Uima- allasko?

Esteethän on tehty ylitettäviksi- eikö?

Me osataan tämä homma , vesi on hyvää ! 

Leikkihetki Täti- Lolan kanssa 

Lola- Täti jaksaa leikkiä uskollisesti



Ja tämän jälkeen minäkin ansaitsen kupin teetä ja leivän kiitos. Ei, tämä aamiainen ei tarjoiltu Tiffanylla, vaikka hienossa seurassa olinkin
 - Omien Pupsien- 




Ja kun Kasvistäti keskittyy aamiaiseen niin 
Bebe mamma vetää lonkkaa, kirjaimellisesti