17. kesäkuuta 2013

Lola ja musta sukka

Mustasukkainen Lola järjestää nyt meille hiukan omaa ohjelmaa. Lola pissii sisään, Lola kakkii sisään. Viimeksi kyllä taas terassin laudoitukselle. Hän varmaan ajattelee että jos pennutkin saa pissiä ja kakkia miten sattuu niin hänkin voi.... Viis siitä että ollaan vedetty tunnin metsälenkki, aina voi säästää sisälle . Grrr... Mutta en minä suutu, torun kyllä mutta ensiviikolla puhaltavat uudet tuulet kun vauvat pääsevät omiin koteihinsa.

Koska Lolden leikit ovat myös välillä jo vähän liian vauhdikkaita niin Lolde ei voi viettää laatuaikaa pentujen kanssa silloin kun emme ole paikalla. Tosin keltapantainen narttu antoi tänä aamuna kyllä tuta sekä Äiti Bebsulle että Lolalle kun kävivät tökkimässä kuonolla. Tyttö sanoi ärri murri purri. Grrr, mur grrrr . Kyllä nauratti. Otin vauvan käsiini ja nostin Bebsun silmien eteen niin pentu sai vähän leikkitasoitusta , siinä sitten ottelivat Mamman kanssa kyllä Bebsu oli ihmeissään tästä sisupussista :D.

Ja sitten pentuohje numero 134.  : ÄLÄ JÄTÄ pentuja koskaan olohuoneeseen ilman ihmistä.



Näettekö tämän Söpöysvaaran???


Jos ihmetteletette miksi, niin minäpä kerron. Meille tuli hevostallin pelletit aamulla kello 7.00. Olin siinä vaiheessa jo pessyt pentuhuoneen, ruokkinut sekä ulkoiluttanut vauvat. Ajattelin että en raaski laittaa niitä nyt vielä nukkumaan takaisin ja siinä ne painivat ja leikkivät niin nätisti pitkin eteistä ja olohuonetta että olkoon. Olin poissa 15 min. Ja kun tulin takaisin - työhön lähtöni viivästyi 45 min. ...
Joku pikku sankari oli kakkinut 1 kasan ja toinen pissinyt pikku lirut. Noh... nämähän pikku leikkijät olivat luonnollisesti sitten kaahailleet läpi lätäkön ja kasan- pitkin ja poikin. Myös lampaan taljat olivat vedetty sohvilta ja raheilta alas tähän sotkuuun. Pesin siis 1. Pentuja 2. Lattiat 3. Taljat 4. Yhden maton. Söpöydessä piilee siis VALTAVA määrä työtä - varokaa !


Ja sitten on ihan pakko esitellä meidän kennelin uudet vahvistukset näin virallisesti

BG Brad Pitt om Reetta Pihl ( Jalostusoikeus Marina Kärkkäinen )



BG Bling Bling Om. Marina Kärkkäinen & Tiia Törmälä

Bäbie´s Garden Billion Dollar Baby om. Marina Kärkkäinen & Henna Wesmann