11. heinäkuuta 2013

Autotallia...



Niin, ensimmäisen lomaviikon torstai saavutettu. Lähdimme viikko sitten perjantai iltana Silvoon jossa vietimme kokoo viikonlopun nauttien Jukan ja Jalin vieraanvaraisuudesta. Oli muuten ihana aloittaa loma suoraan jossain muualla kuin kotona. Saavuimme takaisin kotiin maanataina illan suussa. 


Dino ui, kuohut vierellä tarkoittaa että Marie sukeltaa

Hatanpään Kartanolla




Samana iltana laitoimme uima- altaan kuntoon. Se tarkoitti käytännössä 4h duunia kun piti tehdä vaaitukset, maatyöt + purkaa allas ja siirtää se. No nyt on vedet tilattu palokunnalta, odotetaan täyttöä joka on luvattu huomisiltaan mennessä-  Jej. Sitten tiistaina  on myös vähän levytetty hallia, purettu telineitä, putsattu lautoja nauloista uudelleen käyttöön, pakattu ja pinkattu ne ja ... niin ja eilen illalla laitettiin loput pylväsvalaisimet ja minä nohevana naisena sitten korjasin kivimuuria ja aloitin vesiaiheen asennuksen. Kerkesin sitten istuttaa muutaman kasvinkin joten kyllä tämä tästä vielä hienoksi muuttu jokupäivä ! 







Laiskottelusta ei voi syyttää vaikka tänä aamuna vähän hitaalla käynkin. Pitäisi jatkaa kivimuurin siistimistä ja vesilätäkön loppuunasentamista niin että pääsisi istuttamaan loputkin kasvit sen ympärille. Laitan tähän muutaman kuvan jota voitte kauhistella ajankuluksi.