24. heinäkuuta 2013

Vanhaa tavaraa uudessa järjestyksessä

Kyllä,  joskus iihminen kaipaa piristystä. Minä päätin piristää itseäni sadepäivänä tekemällä kotona Extreme Makeoverin pikaversiona ( ja säästömallilla ) joka menee seuraavanlaisesti.

1.  Eteisestä napattiin peli joka muutti takan päälle. Kaapeista kaivettiin erilaisia koriste- esineitä ka kylttejä ja tarjottimia sekä muutama kynttilä. Pihalta haettiin lasimaljaan hiekkaa. 







Aulan pöytä on nyt ulkona hiottuna, se on itseasiassa aika kivan näköinen ja en ole ollenkaan taas varma , haluanko maalata sen. Maalit ja tela on kyllä hankittuna mutta eteisen makeover vie nyt vähän enemmän aikaa koska pitää päättää mitä teen maalauksen kanssa. Nyt päätän siis ensin maalata pikkuisen sikaripöydän ja katson miltä se näyttää , sitten päätän mitä teen tämän aulan pöydän kanssa. Onpa vaikeaa!

2. Nappasin yläkerran aulasta pödän ja rahin ja kärräsin ne alas. Vaihdoin toiseen sohvaan päälliset ja keräsin niityltä vähän kukkia maljakkoon







3. Yläkerran verhot saivat vaihtua ja matot ylhäällä ja alhaalla vaihtoivat paikkaa. Samoin takan yläpuolella oleva taulu saa nyt olla hetken yläkerranaulassa. Tai sitten se taitaa jäädä siihen- Se voisi olla sille ihan hyvä paikka 




Kaukosäätimet jemmataan tähän koriin

Rahin sisään on piilotettu kaikki DVD + Pelit 


Joskus vain siivoaminenkin auttaa... Öhöm