19. elokuuta 2013

Ah, ihana sunnuntai



Savulohipasta

Pala savulohta
koskenlaskija juustoa
jotain valkoviiniä ( ei ole pakko)
kesäsipulia tai sipulia ja valkosipulia
suolaa & pippuria myllystä
tilliä, sitruunaa oman maun mukaan





Kaivetaan kaappeja ja katsotaan mitää löytyy, soitetaan rakkaalle kälylle ja kutsutaan syömään. Meillä oli siis savulohipastaa ja korvapuusteja. Puustit tekivat sen verran hyvin kauppansa että illalle jäi tasan 4 pullaa jotka säästettiin työmiehille ja naisille.

Koska sää helli , ulkoilimme ja nautimme upean lämpimästä kesäsäästä. Ali pääsi sänkkärille nauttimaan ja verkkaamaan jalkojansa. Meno näyttää säyseältä ja tarkoitus oli että lapsiakin olisi voinut talutusratsastaa mutta...








Tuollaisia kuvia blogiin kuuluu laittaa , kauniitaja harmoonisia. Haluatteko nähdä mitä muuta tällä reissulla tapahtui?

1. Ali riehaantui totaalisesti






2. Myös Bebe riehaantui Alin riehaantumisesta ja siirtyi lepäilemään Mikan jalkoihin. Meinasi tehdä itsestään Ex- Dobermannin...






Loppu hyvin , kaikki hyvin. Lapset jäivät tosin ilman ratsastusta mutta Täti- Marina korvasi sen uinnilla ja lämpimillä pullilla. Alin työskentelyintous palkittiin tuoreilla eväillä. Meidän pihapiiri rakentuu niin että jos sisääntulon laitetaan portti , niin hevoset ( ainakaan Ali ja Viola Neiti ) eivät lähde metsään ja ryteikköön . Ei ainakaan vielä ole lähtenyt. Toisinsanoen kun toinen on tarhassa niin toinen saa laiduntaa vapaasti ympäri pihoja.

Toisin sanoen, hengailua, hyvää ruokaa ja seuraa, leikkiviä lapsia ja eläimiä + aurinkoa ja lämpöä. Ihan juuri magean rento sunnuntai. Lopuksi vielä vähän pilkottiin puita ja tehtiin metsänhoitoa. Eli ihan pikkuriikkisen tonttihommia että pystyy sanomaan että jotain on taas tehty eteenpäin.