15. elokuuta 2013

Pantoja ja hihnoja

 
 
Nyt on ihan pakko esitellä hyvän ystäväni ihan omin kätösin tehtyjä tekeleitä. Sain lahjaksi Bebelle valko- vaaleanpunaisen pannan joka on osoittautunut aivan loistavaksi - Kirjaimellisesti . Nimittäin tuo valkoinen nauha on valoa kerävää ja se loistaa hauskasti pimeässä syysillassa.
 
 
 

 
Jos tuntuu että nämä käsin punotut pannat kiinnostavat niin kannattaa ihmeessä kysellä Niinalta värejä ja kokoja . Jokainen panta on mittatililaus työtä mutta hinta on ollut todella edullinen.
 
 




Toinen taidonnäyte on nämä näyttelyhihnat. Ne ovat osoittautuneet erittäin dobermannin kestäviksi ja laadukkaiksi hihnoiksi. Niina punoi meille dobermannien erikoisnäyttelyyn juuri meidän kennelin värillä olevat hihnat ja oli komeaa kun vaatetus ja väritykset olivat kohdallaan hihnoja myöten.





 Koska minulla on iso koira, käytämme hihnoja vain näyttelyissä mutta pienellä koiralla tämmöinen on hurjan kaunis myös arki käytössä , laitan oheen muutaman mobiilikuvan Niina Patanan FB sivuilta malliksi tänne. Jos sinua kiinnostaa tai haluat teetättää itsellesi , kennelillesi ja koirallesi jotain extraa niin laitan tähän yhteystiedot jotta voit kysellä häneltä suoraan . Kaikki remmit tehdään käsityönä joten voit itse valita vapaasti itsellesi parhaimmat värit

Niina Patana  puh. 045 630 9284  tai Facebook sivulle pääset tästä