6. elokuuta 2013

Terassilla



Maalalaukset on maalattu ja tavarat kannettu jo ajat sitten paikoilleen. 2 päivän sivellinurakka tuotti hieman tuskaa oli minulle ihan liian karmea tehtävä. Suoriuduin sittenkin vaikka uskonpuute iski kovasti päälle ensimmäisenä iltana. Nyt on saatu sävy lautaan ja se saa harmaantua tästä eteenpäin rauhassa.

Pylväät ovat vihdoinkin verhoiltu ja vain valaistus puuttuu. Eiköhän se sinne ilmesty kun saadaan autotallin lattian valu ensin paikoilleen




Sivellin ja minä


Koska rakentaminen on ERITTÄIN kallista ja vie omat, pankin ja naapureidenkin rahat ( sielläkin rakennetaan) niin jäljelle jää TEE- SE- ITSE tuunausta. Esittelempä tässä meidän terassia ja sen kalustusta. Ei ole hinta päätä huimannut ja on mukavaa että ihan kaikki ei ole upouutta- Ainakaan minusta.


Vanha terassikalustomme päälystettiin Eurokankaan kankaalla hinta 3e metri ja 
hoidettiin puuöljyllä taas oikean väriseksi



Ruukut kaapista ja tyynyliinat anoppilasta, tarjotin kirpputorilta 1e




Lyhdyt minimanista n. 7e ja punaiset ikean viltit kaapista. Punainen ei ole kyllä ollenkaan " värini" mutta
tässä taloustilanteessa olen kummasti alkanut pitämään siitä kovasti.Tuolit ovat ikeasta 29e kpl ja pöydät K- Raudan ulosmyynnista 10e kpl. Koko ruokaryhmän hinta jäi siis about 200e. 




Grillauspöytä ... Lankut ylijäämää keittiön tasoista, harkot kaivettu ojasta, Tarjotin ja sinkkiastiat Country White alennuksesta - 50% . Vanha lyhty löytyi kaapista. 




Bebsu ja Lola saivat tyylikään juoma- astian 


Aurinkotuolit : Huutonet , 30e 




Terassimme arvokkain hankita on tämä varjo , halusin satsata kunnon päivävarjoon joka kestäisi pidempään kuin pari vuotta. No sekin Askosta ja - 50% .





Tälläiset terassiterveiset tarjouhaukalta. Jos kaikenmaailman blogit kiiltelevät uutta ja uutuutta, niin voitte olla varmoja että jatkossakin kaivelen omia ja anoppilan kaappeja. Suosittelen lämpimästi sitä kaikille. Kaapeita löytyy mitä ihmeellisintä kamaa mitä voi hyödyntää eri jutuissa. Mutta tässä tämän syyskauden eka postaus. 

Hyvää alkavaa syksyä , tehdään siitä ihana !