19. syyskuuta 2013

Taimiostoksilla



Nyt SE on alkanut ! Taimistojen tyhjennys siis. Koska ostettavaa on liikaa niin ainoa keino hankkia tarpeeksi on nämä tyhjennysmyynnit.

Kävin piipahtamassa ensin Pirilän Kukkatarhalla Tuusulassa, missä pensaat ja puut ovat tällä hetkellä  - 40% alennuksessa. Lisäksi useita eri pensaslajikkeita on tarjouksessa 25e / 10 kpl. Sain hankittua siis vihdoinkin Mikan raivaaman ja rakentaman kivimurin päälle koristearonioita joissa on ihastuttavat valkoiset kukat ja syksyllä tummat marjat- jotka eivät ole kylläkään syötäviä. Mukaan tarttui myös Hortenssia, pari mantelia ja valkoisesta poiketen muutama kosmoskukka

Koristearoniasta tulee ihana pensasaita

Cosmoskukka rikkoo valkeuden


Hortenssia

Manteli


Tämän jälkeen lähdimme illalla vielä liikenteeseen ja eksyin vielä K- Rautaan. Satoi kaatamalla kun silmiini osui kyntti perennoja 1e kpl. Noh, perennat olivat kyllä surkeita ja valikoimaa ei juurikaan. Muutama taimi siellä tai täällä. Mutta mitä silmäni sitten havaitsikaan... Nurkassa lojui mahtava määrä erilaisia koristepuita ja vieläpä hieman erikoisempia kuin uskalsi edes ajatella. Ja mikä parasta niiden hinta oli 5 e / kpl . Noh, voitte varmaan arvvata että tämä Tarjoushaukka sitten täytti auton ääriään myöten näillä hienoilla puunaluilla ja siellä me istuttiin autossa, hirveässä kasvisviidakossa.

Tässä nyt havainnekuvaa siitä mitä ostoskassissa oli mutta meikäläisen taimet ovat kyllä vähän eri luokkaa toistaiseksi :D En nyt edes ihan muista mitä kaikkea autoon tuli mutta siitä vaikka viikonloppuna enemmän kun olen istuttanut taimet.

Koristeomenapuu

Prunus