26. helmikuuta 2014

Lihapata by Marina

 
 
Eräs päivä piti tehdä Chili con Carnea mutta minulta puuttuivat pavut.
Kaapista löytyi sen sijan:
 
* Lajitelma ylikypsiä tomaatteja
* Punainen paprika, nahistunut sellainen
* Vihreä paprika
* Punasipulia, valkosipulia ja keltasipulia
* Lihaa ( ihanaa lapaa ja häränhäntiä pakkasesta )
* Tomaattimurskaa
* Mustapippuria
* Laakerinlehtiä
* Chiliä
* Maustekurkun liemi purkista mistä oli kurkut syöty





Kun lihan ruskisti pannulla ensin ja kaiken muun laittoi pataan ja uuniin , tuloksena oli ihan super- Super hyvää settiä jos pitää tulisesta ruuasta. Tomaatti, paprikat ja sipulit toimivat loistavasti tässä padassa. En ole koskaan enne tehnyt mitään tallaista mutta nyt kyllä meinaan tehdä toistenkin. Helppoa ja ihan Super herkullista.
Niin ja muista suola ja pippuri tietenkin!