2. maaliskuuta 2014

Aamuyön fiiliksiä

Kello on nyt vajaa neljä ja yö on mennyt kuulostellessa ja pilkkiessä. Ylhäällä Lola ja Bebe ovat rauhallisia ja ovat antaneet Mamma koiran touhuta omiaan rauhassa. Uhma valtasi tänä yönä Beben paikan minun sängyn viereltä ja on jännä seurata miten nartut ovat valtaansa käyttäneet muutenkin näiden päivien aikana. Bebe on sallinut Uhmalle paljon , mikä Lolalle on ehdoton ei. Tämä sänkyjuttu mm.muiden joukossa. Bebe väistää Uhmaa nyt kaikessa eikä tule " lähellekään" . Lola on taas Lola. Hän yritti tulla nukkumaan touhuavan Uhman viereen, niin sieltä tuli lähtöpassit välittömästi. Ei Uhmalla ole aikaa ja energiaa nyt30 hoidettavaan kun on vatsa täynnä omia.

Luulen että lapsivedet tulivat tuossa äsken. Ajattelin mennä tarkastamaan asiaa kun käytän Mamman ensin ulkona. Limaa näyttäisi ainakin tulevan eli jollain tasolla tämä synnytys on mennyt eteenpäin. Työntöpolttoja olin aluksi havaitsevani mutta nyt niitä ei näyttäisi taas olevan. Uskon että synnytys käynnistyy ihan tunnin parin kuluessa oikeasti.

Uhma on tähän saakka vain nukkunut ja pedannut paikkaansa ja vähän kävellyt mutta nyt se vinkuu ja seisoo sahapukkina paikoillaan tuossa vieressä ja tuijottaa minua että voitko Ystävällisesti helpottaa oloani ja minua.

Minä siis ystävällisesti siirryn alamaisena Hänen käyttöönsä. Hieron selkää ja masua ja yritän muutenkin olla henkisenä tukena ja helpotuksena tässä tulevassa koitoksessa.

Kello on 4.08 ja supistukset ovat alkaneet !


Jaa joo muutama, saisi tulla jo vähän tiheämmin vai onko kasvattaja vain malttamaton?  No on todella. Täällä me tytöt valvotaan ja lyön eurosta vetoa että Iskä Eliot vain kuorsaa tyytyväisenä ja rentona Memmin kyljessä. Voi pojat, pitäisikö minunkin vaihtaa siitosnartut uroksiin? Pääsisi hieman helpommalla silloin :D .