15. huhtikuuta 2014

Hei , Me ulkoillaan!

 
 
 
 
Joo, todellakin olemme joutuneet ulkoruokintaan.
 
Tuo meidän kasvattaja täti on ihan vauhkona, sillä olemme kasvaneet ja voimistuneet niin että mikään ja mitkään esteet ei meitä pitele. Olemme kuulemma etevyyden ilmentymiä! Meitä pentuja se naurattaa, ja hauskuttaa. Kasvis- Täti vain puhisee ja heiluu aina joku moppi kourassa ja me ollaan siitäkin ihan villinä. Me tykätään pitää hänelle seuraa, sillä eihän yksin ole kiva siivota. Siivotaan, siivotaan koska ollaan sotkettukin. Mutta tietty ihan vähän vain...Näin kuulemaa pitää sanoa. Että ihan vain vähän sotketaan, ollaan kilttejä ja hiljaisia ja suloisia tietenkin ! Mutta sotkut ei meidän menoja haittaa koska meilläpä on oma henkilökohtainen avustaja-täti-kasvis. Se myös laulaa meille tooo-della kauniisti. Ihan lempparilaulu on pentu-pentu-pentuuu. Silloin meillä on tapana villiintyä. Siis sivistyneesti tietenkin.


Hei, me rallataan

Jaahas, mikä tämä on?

Leikitäänkö?


 
Mummeli Bebe on hirveän tarkka että syömme kiltisti kaikki ruuat , hän sanoo aina että kun syömme reippaasti, niin meistä kasvaa isoja, kauniita ja rohkeita koiria. Mutta mehän ollaan jo ihan kaikkea tuota! Sitten se vaan hymähtää ja kävelee budoaarinsa köllöttämään. Jos joku meistä erehtyy silloin Häntä häiritsemään, Mummo hymyilee leveää hymyään. Kyllä sillä on kauniit ja valkoiset .... ja isot hampulit. Meikin saadaan samanlaiset kesällä! Mutta budoaariin ja divaanille ei meillä ole kuulemma asiaa. Se on siis aika tiukka Mummo.
 
Ihana ramppi , se on meidän lempipaikka riehumiselle!

Tässä me ihmetellään suurta maailmaa


Tässä me nyt kuitenkin olemme tänä aamuna ulkona kuuntelemassa lintujen laulua. Että on muuten mielenkiintoista. Niin ihmeellisiä ääniä ja ne isot ruskeat köntsäleetkin jotka haisevat oudolle. Niitä me hämmästeltiin kanssa. Jotain Hevosista tuo Kasvis jutteli. Ei me niistä kuitenkaan oikein välitetty. Ei ne leikkineet meidän kanssa nääs, aika tyhmiä jättiläisiä narussa. Me ei ainakaan oltaisiin niin kiltisti jos meidät laitettaisiin jonkun narun päähän kiinni  niin että ihminen määrää.


Pentu kaaoos!

Minä olin ulkona vähän niin kuin picnicillä!