11. huhtikuuta 2014

Pusutteluilta Pentulassa


 
Niin se talo vain täyttyi ihmisistä.
 
Eikun kahvit tulille, piirakat uuniin ja keksit esille. Mutta eihän ketään kahvipöytä kiinnostanut, vaan ihan muut asiat. Voi mikä ihana ilta minulla olikaan. Sain keskittyä seurusteluun ja jutusteluun kun toiset hellivät ja viihdyttivät näitä hampaallisia Hiiwiöitä.



 
Ja katsokaa, mitä pennut saavat aikaseksi! Siellä ne ihmiset istuvat ja makaavat pitkin lattioita , ihan kun ei olisi tuoleja keksittykään. Ryömivät ja osa konttaavat niiden perässä. Ja kyllä meidän pennut ottivat tästä illasta kaiken huomion ja ilon irti. Tänä aamuna porukka oli varsin suivaantunut rajoitetusta liikuntatilasta eteisessä. Heidän mielestään nyt koko talo kuuluu heille!

Meillä vieraat joutuvat oleskelemaan eteisessä ja lattialla ....

Hiiwiöt riehumassa

Lola leikkii Äitiä

 
Vaikka meillä oli tupa täynnä ihmisiä viidestä yhdeksään, niin täytyy sanoa että ilta oli voimaannuttava. Meidän tiimin ihmiset ovat niin auttavaisia ja ystävällisiä. Mitäs sitä kasvattajan piti tehdä muuta kuin istua, höpötellä ja kahvitella. Pennut leikitettiin, syötettiin, nukutettiin ja jätökset ja jäljetkin siivottiin. Kaikki tämä tapahtui silmää räpäyttämättä, automaattisesti. Ja minä vain istuskelin ! Oooh, mikä ihana ilta! Pennut olivat muuten niin väsyneitä että eivät edes yöllä olleet ruokakupillaan käyneet. Aamulla kävikin sitten sellainen härdelli ruokakupilla että oksat pois.
 
Ja pennuthan ovat siitä hauskoja että kun väsymys iskee kesken painin tai leikin, niin siihen jäävät tumpsista huijaa vain. Kantaahan ne nukkumaan piti , yöunia jatkamaan
 
 


 
 


Ai nukkumaan, Mekö ?