8. huhtikuuta 2014

Rallati rallaa - Tuisku- Neiti esittäytyy



Hui mikä eilinen ilta! Kyllä meidän pennut osaavat. Kuviakin olisi voinut ottaa mutta kukaan ei olisi halunnut nähdä niitä... Meillä kävi kylässä S- Pentueemme Remo poika omistajineen. Lola ja Bebsu saivat miesvoimaa leikkeihin ja me pääsimme lulluttelemaan taas pentuja. Siinähän se ilta taas kuluikin. Jossain vaiheessa porukka oli oikein rauhallisesti kuukahtaneena huoneessaan ja päätin siirtyä sänkyyn lueskelemaan postissa tullutta nimeltä mainitsematonta keltaista raamattua.

Jossain vaiheessa kyllä kuulin että alakerrassa liikuskellaan mutta koska olen kasvattanut vasta 20- vuotta näitä pikku Hirwiöitä, en ole oppinut vieläkään..että siitä ei seuraa mitään hyvää. Ajattelin että joku yksinäinen pentu siellä vähän jumppaa, niin saakoot juoksennella.

Väsyneenä raahauduin ysin pintaan alas ja ajattelin antaa pupsuille iltapusut ja sulkea valot niiltä. Mutta mitä vastassani olikaan. PASKAA, PASKAA ja enemmän PASKAA, pitkin eteistä, pentuhuonetta ja mattoja. Ai ai , koko laumahan se siellä iloisesti rallasi , matto oli vain vaimentanut niin että homma ei kuulostanut pahalta laisinkaan :D . Siellä ne ryntäilivät iloisena ja villinä pitkin eteistä , välillä törmäten toisiinsa ja kohta myös minuun. HEIIIIIIIII, Kasvis, sää tulitkin jo!

Jaahas, syvä huokaus ja hommiin. Ensin pentuhuone jälleen yökuntoon, pennut sinne ja sen jälkeen matot pesuun. Unihiekat karisivat silmistä ja eikun telkkua tuijottamaan. Onneksi Mustat Lesket tuli vielä hetken, niin sain sillekin illalle semmoisen pehmeän lopetuksen.



Tässä muuten näyte Tuisku- Neidin ihan yksinäisestä rallatuksesta kun pääsee uuteen, tuntemattomaan paikkaan. Kerro tämä 12 pennulla  ja kakalla ...