19. toukokuuta 2014

"Sintti" has left the building





Ja niin viimeinenkin  pentu poistui talosta. Hyvää kannattaa odottaa ja kasvattajan pitää luottaa itseensä ja vaistoon. Meidän kennelistä ei lähde yhtään pentua pois jos epäröin hetkeäkään. On parempi odottaa ja katsoa kuin katua jälkikäteen. "Sintti" sai loistavan kodin ja hän matkasi eilen laivalla Ahvenanmaalle. Olen varma että tästä koirasta kuullaan vielä paljon hyvää.


Olin sitkeän itsepäinen Super Sintin kodin suhteen sillä tiedän että hänestä kehkeytyy loistava palveluskoira, piti vain löytää oikea koti hänelle. Voi olla, että yritin salaa ( myös itseltäni) jätättää häntä kotiin, mutta sitä en voi nyt tässä kohtaa myöntää.


Mutta nyt kun itkut on itketty , iloitsemme Sintin tulevasta PK- koiran urasta. Ainakin FB perusteella hän on kovin odotettu treenikaveri muiden joukkoon. Ja sekös kasvattajan mieltä lämmittää.

 
Nyt kun Sintti has left the building, alkaa tajuton siivous urakka. Ensin kuisti ja terassi, kukkaistutukset saavat uuden ilmeen ja kasvimaalla alkaa tapahtumaan.
Ensimmäiset räpsyt tulevat kukkaruukuista joista on juurikin poistettu jouluvalot ja enkelikoristeet. Mutta hei, ennen juhannusta kuitenkin :D





Äitienpäivälahja hurrikaanissa. Betonista valettu kynttilänpidike/ ruukku

"Hei, täällä valokuvataan, tule äkkiä Lola" Huutaa Bebe

Mitä ihania yönmustia petunioita. En ole niiden ystävä mutta tämä väri muutti mieleni