30. syyskuuta 2014

Brunssilla BG tiimin kanssa

 
Tavallista elämää. Ratsastusta, koirien ulkoilutusta ja työntekoa.
Mitä muuta? Ei juurikaan muuta. Olemme ahkerasti laittaneet kalentereihin BG Brunssit , joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina kokoonnumme 10.00 hujakoilla, toiset treenaamaan , toiset lenkkeilemään , toiset sienestämään. Jokainen tekee sitä mitä tykkää ja mitä haluaa.
 
 



Laitan nyt muutaman kuvan meidän viimekerran brunssista, toivottavasti jaksaisin olla ahkera ja päivittää tänne useimmin kuulumisia. Tuntuu että työt painavat sen verran päälle, pimeä tulee aikaisin ja kuvaaminen on jäänyt vähemmälle. Tänään eksymme muuten Lolan ( O.M.G.)  kanssa koulutukseen , josko sieltä saisi muutaman kuvan napattua ja myös Avasta ( BG Hot Gossip) sillä kyllä sitä kaunotarta kelpaa tiirailla tekemisen kautta kuin muutenkin. Senttu saisi jo uskaltautua kisaamaan tämän ihanuuden kanssa mutta taitaa vielä jännitys viedä voiton. Noh, parempi laittaa koira toisaalta valmiiksi ja korkata sitten keväällä. Joko ennen tai jälkeen pentujen, se jää nähtäväksi.

 
Normi settiä brunssilla. Sämpylöitä piirakoita, suolaista ja makeaa
 
 
 
Bean ekat metsätreenit esineruudussa

" The Body" osaa tehdä muutakin kuin patsastella. Hänestä tulee taitava PK- koira


Pojat villinä Bean kanssa treenien jälkeen


Hyvät treenit, parempi mieli. Niinhän se menee. On kätevää kun treenausmaatot löytyvät omalta etu- taka-, ja sivupihalta. Ei voi valittaa ja sen takia on kiva kun jengi kokoontuu treenailemaan tänne aina silloin tällöin. Kasvattajan osuudeksi jää kahvinkeitto ja leipominen joten aika helpolla pääsee. Toiset pääsee metsään ja lenkille, minä näen koiriani joten tilanne taitaa olla WIN- WIN joka suuntaan. Jatkamme perinnettä ja treffaamme taas Marraskuun 1. päivä. Tai noh, itseasiassa paljon aiemminkin.. Nyt kun oikein tuumaan niin taitaapa takapihallani olla Perfect Home kutsujen lisäksi yhdet näyttelytreenit. Joten talo täynnä, ja piha myös. Näistä taidan laittaa sitten aika piankin kuvia ja juttuja josko jaksaisin olla ahkerampi tämän blogin suhteen.