5. syyskuuta 2014

IDC day 3.



Nyt pitää ihan kelata mitä tänään on tapahtunut. Ihastuttava päivä , paljon uusia tuttavuuksia, vaikka koko juttu alkaa vasta huomenna ja jännitystä.

Kiinnostaako kuulla miten olemme tämän päivän käyttäneet?

Koska ajomatka tänne oli ... yllättävän helppo ( mutta raadollisen pitkä ) olemme nauttineet tästä päivästä vain hengailemalla eri paikoissa ja lepäämällä. Aamulla aloitimme pitkällä aamiasella jossa pääsin heti tutustumaan Kypsorlaisiin dobermann ihmisiin. En malttanut aamiasella olla esittäytymättä ja kyllä se kannatti. On niin mahtavaa kun vieraat ihmiset ympäri eurooppaa kokoontuvat yhteisen asian timoilta, niin vaikkapa yhteistä kieltäkään ei löydy, asiat saadaan hoidetuksi. En kyllä puhu sanaakaan Italiaa mutta näin vain keskustelimme " sujuvasti" tulevasta päivästä, aikatauluista ja koirista!

Laitan taas kuvia tästä päivästä ja muutaman maisemapotretin

Näkymä Bratislavan väliaikaishotellilta. Kirkonkellot alkoivat pauhata 6 kuin mielipuolet, huomenta vaan Suomi!

Pikku Bea harjoittelee

Minä matkustin Slovakiaan saakka, vain löytääkeni tämän kadonneen kellon !


Hotellin superkaunis näkymä
Aamiaisen jälkeen kävimme paikallisessa Tescossa hakemassa juotavaa sekä naposteltavaa. Kävimme kahvilla ja sen jälkeen suuntasimme tulevalle näyttelypaikall kasaamaan telttoja, häkkejä ja tuoleja. Kyllähän siinäkin saimme aikaa vierähtämään kummasti muutaman tunnin. Ja ah, paikkahan vilisi kansainvälisiä ystäviämme !


Telttakompleksi done, häkit done



Ja kun teltat olivat koottu, niin tottahan toki käytimme tilaisuuden hyväksi ja ryhdyimme treenaamaan koiriamme. Yksi kerrallaan kävimme läpi liikkeet ja sitten tietysti haimme posetusta parhaaseen tyylin. Pennut olivat kyllä pelottavan riehakkaita mutta mehän emme siitä lannistu, koska liikkuivat totuttuun tapaan kauniisti pitkällä askeleella.


Wimmuli vähän lämmittelee
 
Inkeri venyttelee lihaksiaan




Venyttelytreenien jälkeen siirryimme vihdoinkin määränpäähämme Best Western hotellille jonnekin kaukaisille kukkuloille. Ja kyllä kannatti. Koirilla on hulpeat ulkoilumaastot, meillä rauhallinen hotelli jossa riittävän loistava ruoka. Eli käytännössä koirat lpäämään, itse päivälliselle, sitten piskit lenkille ulos jonka jälkeen suihkuun ja sänkyyn. Tässä minä nyt istun läppäri sylissä ja käyn läpi kuvia ja päivän fiiliksiä. Ja kyllä... Olisin väärässä jos sanoisin että minua ei jännitä.


Hyvä ruoka ja viini on syytä aina päättää hyvällä jälkkärillä

Lopullinen määränpää . Loistava hotelli koirille ja heidän omistajilleen

Lauma niityllä

Romeo on nyt tuunattu ja pesty, koirat ruokittu ja Lola odottaa vielä manikyyriä. Sanon siis teille kaikille Hyvää yötä Suomi, meillä on huomenna tärkeä päivä- Ja siirryn laittamaan Lolaa IDC kuntoon.