29. marraskuuta 2014

Aamu & Inspiraatio



Kun herää tarpeeksi aikaisin, niin on aikaa lukea HS, juoda rauhassa teetä. Nauttia takasta ja kynttilöistä mutta eihän sitä ihminen jaksa koko ajan maata. Ensin raivasin KHHn ja pyykit koska mieli teki kaivaa minun puuhalaatikko esille pitkästä aikaa. Vaikka floristin ajoista on jo pitkä aika, niin joskus innostun väkertämään asioita. Havukranssi saa odottaa vielä mutta myt annoin kyytiä hajonneille käpykransseille.

Hain viimeviikolla sammalta metsästä ja nyt sitten niille tuli käyttöä. Päällysti muutaman kranssin ja tähden sammalella ja kultalangalla. Tektiikka ei ole ihan puhtoinen mutta onneksi näitä ei nyt asiakkaille tehty, muuten olisi huomautettavaa siellä sun täällä mutta koska ne koristavat meidän terassa kohta niin sallin itselleni tiettyjä luovia vapauksia ja teknisiä puutteita suorituksessa.

Noh, nyt on kranssit turattu, nyt pitäisi inspiroitua koristelemaan niitä vielä. Mutta sitä en kyllä tee nyt.



Rikkinäisestä tulee kohta ehjää ja kaunista 

Spiraalilanka. Ihan ylivoimainen askarteluväline. Lempilankani

Minun puuhalaatikko. Jos näillä ei saada kaunista aikaiseksi niin ei sitten millään


Tästä lähtee valmistumaan

Pitää keksiä joku paikka näille väkertelyille
Saimme muuten yllätysvieraita Sunnuntaina. Tai ei He mitään vieraita olleet.. minun varalapset tulivat kylään ja taitava Sami jatkoi saunan lasien asennusta. Ja kyllä, ne ovat paikallaan. Jäljellä on sotku ja tavaravuori mutta yksi asia on varma.... Siivoan hymyillen ! Laitan varmaan huomenna niistä vähän kuvia. Josko se sauna ja kylpyhuoneen kehtaisi joku päivä esitellä!