28. helmikuuta 2015

Miss Venäjä valmistautuu



...uuteen koitokseen. Hän lähtee ystäviensä kanssa viikonloppureissulle Tallinnaan kera parin seuraneidin.


Tavoitteena on kerätä kruunuun uusia kiviä ja taloudenhoitajan iloksi litania jotain kummallisia kirjaimia. Valio- sana vilataa ihminen taloudenhoitaja puheessa usein. Ihminen on kummallinen, hän raahasi minut tänne kivikylään oranssilla vinkuvalla pötköllä. Minä vähän ihmettelin sitä touhua. Paljon ihmisä sullotaan ruman väriseen tuubiin ja sitten pitää seistä pitkään, hiljaa ja paikoillaan. Voitteko kuvitella! Välillä istuin ja välillä makasin ja muistin myös huokailla äänekkäästi. Se kannatti, nimittäin ihmiset ympärillä alkoivat hymyilemään ja rapsuttelemaan. Ah, siinä minä reipas tyttö istuskelin pantteritakissa ja nautin huomioista.

Täällä kaupungissa ( ihminen kutsuu kivikylää kaupungiksi) on aika tylsää. Pitää koko ajan istua ja makaa kun pyydetään. Sitten ei ole metsää ja en oikein tiedä mihin voi tehdä... kyllä te tiedätte. Pieni pieni pläntti löytyi johon sitten .. tein... Ne... jutut. Oli vähän hankalaa. Näin muutaman kaverin ja kyllä kävi sääliksi heitä täällä äänekkäässä paikassa. Onneksi kohta pääsen autoon sen Romeon kanssa. Muistatteko? Tämä Romeo tässä kuvassa . Hän on kyllä komea mutta mielestäni ei ihan niin viisas ja järkevä kuin minä.


No niin , laivamatkani sujui loistavasti, illan käyttäydyin moitteettomasti mutta jostain syystä minut vietiin autoon ruokailun ajaksi. Varsin kummallista käytöstä Kirsikka ihmiseltä joka on käyttäytynyt kauniisti minulle koko matkan ajan. Tarkkailen häntä kuitenkin koko ajan ja mietin , miten voisin viihdyttää itseäni. Kirsikka Ihminen on jotenkin paremmin valmistautunut. En pääse enää hyppimään hänen päällään autossa ja Romeollekin tyydyn irvistelemään omasta pikku budoaaristani. Meillä on omat sellaiset, että ei tarvitse ihan kaikkea tässä kestää. Budoaarini ongelma on se että en voi tehdä mitä haluan joten tyydyn huokailemaan ja napostelemaan herkkuluutani kiltisti.

Olen valmiina koitokskeen ja kisaamaan kaikkien muiden kaunottarien kanssa. Kirjoittelen kisasta kun saan kuvani seurueeni valokuvasajalta.