18. tammikuuta 2017

Ajatukset keväässä


BG Bling Bling & BG Pussycat Doll
Näin se vain on että Lillin juoksuja odotetaan kuumeisesti alkavaksi. Siitä seuraa automaattisesti se että alan pikkuhiljaa tapaamaan uusia perheitä. Niin paljon asiaa, niin paljon odotuksia, niin paljon ajatuksia tulevaisuuteen. On onni kun saa tavata fiksuja ihmisiä jotka uskaltavat kysyä ja opiskella rotua ennenkuin pentu mahdollisesti tulee taloon.

Kasvattajana arvostan suuresti että asioita pohditaan. Käydään ajan kanssa ja rauhassa läpi ajatuksia jotka ostajia mietityttävät ja poistetaan epävarmuustekijöitä. Jos vielä pitkien , rehellisten keskustelujen jälkeen on valmis ottamaan dobermannin, niin sen kanssa kyllä pärjää.

EST & LV Jun Ch, BH BG Who´s Your Daddy
Kun pentu sitten aikanaan omaan kotiinsa lähtee, niin onneksi tukena on koko BG TIIMI . Kun tulevaa vuotta pohditaan on tiedossa Sunnuntai brunssien lisäksi erilaisia teema- koulutusviikonloppuja halukkaile. Tämän lisäksi SDY tulee järjestämään erilaisia koulutuksia jäsenilleen ja meidänkin pentujen ostajat luonnollisesti liitetään pennunostajajäseniksi kasvattajan toimesta. Näin siis jokaisella on mahdollista käydä jossain itselleen sopivassa koulutuksessa pentunsa kanssa miten omat aikataulut antavat periksi. Luodaan siis oivia eväitä ohjaajille ja koiranaluille , koska BG koiran tulee olla hyvin käyttäytyvä ja olla rotunsa hyvä esikuva missä ikinä kulkeekin.

Niin kuin näkyy, pentukuume kovasti kasvaa täällä päässä. Täytyy kyllä sanoa että Lilli rakas voisi kiltisti pikkuhiljaa aloitella juoksujaan niin saisimme tätä asiaamme eteenpäin. Tunnen jo pientä kutinaa vatsanpohjassa, sellaista hyvää vipinää. Ja se tiedetään että tätä pentukuume- tautia ei tainnuteta kuin laatikollisella tuhiseviä Öddismöndiäisiä.