19. helmikuuta 2017

3. vuoden odotus on päättynyt



Näin se vain on että meidän kenneliin saadaan kevät pentuja! 


Tätä pentuetta on suunniteltu pitkään ja hartaasti Lillille mutta koska kaikki on loppupeleissä kiinni terveydestä ja onnistuneesta astutuksesta pentueen julkaisu on nyt siis ajankohtainen ja julkaisukelpoinen. Olen ylpeä kun saan esitellä meidän kevään tulevan pentueen ja sen vanhemmat.

BÄBIE´S GARDEN BILLION DOLLAR BABY : Lilli on avoin ja sosiaallinen koira joka elää kotikoiran elämää kerrostalossa. Lilli harrastaa tottelevaisuutta ja agilityä. Lillillä on kohtuullinen saalisvietti ja on erittäin ahne ruualle joten koulutettavuutta löytyisi PK- lajeihin. Lilli leikkii mielellään, taistelee ihmisen kanssa ja ei ole alusta arka. Toisia koira hän tervehtii kohteliaasti ja tutustuessaan leikki tuttavallisesti. Hän matkustaa sujuvasti eri liikennevälineissä eikä hermostu turhasta. Kasvattajan mielestä hänellä on ehkä liiankin korkea ärsytyskynnys mikä ominaisuus on myös monella sisaruksella. Voin hyvällä sydämellä sanoa että Hän on Äitinsä tyttö, ja se on paljon sanottu se. 

Tulevan pentueemme isä on mitä upein ja komein Puolalainen INT &BALT CH & EST CH &LT CH& LV CH DURA LEX POLONIA FORLAN Upean Leon upea poika. Jotain uutta ja jotain tuttua sillä oma H- pentueemmehan on Leosta myös. " Ensikohtaaminen oli rakkautta ensi silmäykselllä joten toivomme että ultra vahvistaa tämän liiton.

Jos pentu kiinnostaa , ole nopea sillä varauslista alkaa täyttyä enkä ihmettele sillä kasvattajallakin on tunne että nyt on todellinen Perfect Match tuloillaan! 



Mitä lie lemmenloitsuja Topi kuiskii Lillin korvaan !?