20. helmikuuta 2017

Viikko Lillin kanssa






Viikko Lillin kanssa on takanapäin ja olen onnellinen ja hyvillämielin tästä viikosta. On hyvä viettää aikaa etukäteen nartun kanssa joka tulee aikanaan synnyttämään ja hoitamaan pentunsa meillä. Se on hyvä meille molemmille. Näen vähän minkälainen veijari on kyseessä ja tyttö saa rauhassa totutella meidän laumaan. Niin kuin aina , mitään ongelmia ei ole. Meidän nartut ovat aina tuleet toimeen hyvin tai erittäin hyvin keskenään , loppupeleissä minä määrään ja muut tottelevat.

On kiva nähdä kuinka rauhallisesti ja tasapainoisesti uudet ja tilapäiset perheenjäsenet ( tietenkin ne ovat sitä !)  tottuvat meidän arkeen ja sujahtavat laumaan. Meillä on minun tavat ja rytmi ja kotona on omat mutta mikään stressin aihe se ei ole. Eikä myöskään se että raahasin Lilliä kaupungilla, lääkärissä , kylässä, meillä kävi ihmis- ja koiravieraita normaaliin tapaan niin kauniisti ja sujuvasti ja helposti hän käyttäytyi -  Itseasiassa juuri niin kuin BG koiran pitääkin.

Ensin meillä oli normaali liikkuvainen arkiviikko oman ohjelman kanssa ja viikonlopuksi lähdimme hotelli- rakkauslomalle Turkuun. Lilli matkustaa autossa vaivattomasti, lököilee hotellihuneessa luun kanssa ja odottaa kärsivällisesti kun vara- emäntä käy saunomassa ja illastamassa. Sieltä hän löytyi rentona sängystä luun kanssa sen näköisenä että jokos tulitte. Ei mekkalointia eikä muutakaan hihhulointia.  Illalla kävimme tietenkin vielä kurkistamassa iltalenkillä Turun yöelämää ja ihan samalta se näytti kuin Helsingissä, ei uutta auringon alla meille kenellekkään. Illan päätteeksi sitten nukkumaan käpertyen jalkoihin sykkyrään.

Palkitsevaa  itseni kannalta on luottavainen ja tasapainoinen narttu joka luottaa minuun ja on kanssani kuin kotonaan. Sellainen narttu myös toimii oikein synnytyksessä ja pystyy rennosti hoitamaan pentunsa avustettuna meillä ilman stressiä. Siitä on hyvä alku ponnistaa uusien pienten elämän alkujen eteenpäin ja ne ovat tärkeitä elämän eväitä ne.

Nyt kiitän Hennaa Lillin erinomaisesta kodista ja luottamuksesta. Me pärjättiin täällä päässä erinomaisesti ja lupaan että vastaisuudessakin pärjätään noin kivan koiran kanssa. Nyt jäämme jännittämään ultran tulosta. Narttulinjamme on ollut liiakin tuottavaa joten nyt ei ole tilauksessa 13 tai 14 pentua- ihan 6- 8 riittäisi!