28. helmikuuta 2017

Winter Carnival 2017



No hups, nehän vain tuli ja meni !

Olimme mökillä  hiihtolomaviikon ja kurvasimme launataina iltapäivästä kovaa vauhtia takaisin kotiin kaupan kautta. Perinteisesti meillä on syöty hernekeittoa ja laskiasipullaa joten tokihan ne piti keitellä ja paistella valmiiksi aamulla ennen kuin ihmiset saapuivat. Sillä mikäs WEinter Carnival olisi ilman laskiaispulla baaria... miettikääs vain mikä ... mutta sellainen on aina täällä auki ko. päivänä.

Täytyy myöntää että flunssa teki minusta hieman voimattoman ja laiskan ja mitään erikoisnumeroja ei ollut tarjolla. Tyydyimme ulkoilemaan lumisateessa... ja juttelemaan ja ... herkuttelemaan !   Minä keitin keiton ja Niina .. tuo pullamestari , leipoi maailman kaunimmat ja maukkaimmat pullat.  Mikäs niitä on täytellä erilaisilla täytteillä mitä tarjolla oli. Jokainen sai valita mieleisensä joten jokaisella oli varmasti se paras laskiasipulla - omasta mielestään

Joka vuoden päätteeksi minulla on tapana palkita edellisen BG Koirakko. Tänä vuonna tämän pystin ja rusetin sai Bea ja Linda . Meillä on paljon menestyneitä koiria sekä veto- että nayttelypuolella mutta tänä vuonna halusin antaa sen Lindalle siitä syystä minkä matkan hän on tehnyt yhdessä Bean kanssa kolmena vuotena. Ensikoiran omistajana lähtötaso on ollut 0 , odotukset kasvattajan suunnasta 0 ja tulos on kilpaileva koirakko jonka tekemisessä huokuu ilo ja energia. Kun kysyin Lindalta tästä kolmesta vuodesta ja miltä se koiranhankinta on tuntunut niin kasvattajan sydän suli välittömästi lauseeseen " Maailman paras ostos" . Voiko olla mitään kauniimpaa lausetta johon kiteytyy niin monta asiaa? 

Portaita ylös yksi kerrallaan, monta on jo menty ja monta on edessä mutta Bea on rakennettu hyvällä motivaatiolla ja tekemisen ilolla joten kun Linda ohjaanana vielä kehittyy niin hän saa koirasta irti vaikka mitä , sitä en epäile hetkeäkään. Joten treenikentillä nähdään ja kohta minullakin on oma pentu ja perässä tulee myös kasvis :D ja siinä sitä on teille ihmettelemistä kun 6. koira lähtee ja aina aloitetaan alusta. On tämä harrastaminen kyllä jännä juttu. Ikinä et ole valmis ja aina pitää oppia uutta jos haluaa kehittyä. Mutta siinähän se juttu varmaan onkin ja intohimon siemen että jaksaa ja haluaa.



Laitan oheen vielä räpsyn lumisade pellolta . Sisarrukset Bea, Risto ja Armi temmeltämässä pihalla ja metsissä vaikka ei nyt mitään treenattukaan. Joskus on vain kiva olla yhdessä - ihmiset ja koirat . Hei BG  Tiimi , te olette ihan parahaita !