11. maaliskuuta 2017

Lillin kuulumisia

Kuvat: Kari Mikael Virtanen
Teksti Henna Wessman , Lillin Emäntä

Pikku Lilli ja Kääpiöt

Tänään päätimme viedä Lillin ja mahdolliset vauvat, ympäristöön, jossa Lilli on seikkaillut pienestä pitäen. Siitä lähtien kun hän oli vain hieman meidän kääpiöpinseriä suurempi, kuten kuvassa näkyy. Päivä oli aurinkoinen, lämmin, kuin lupaus tulevasta keväästä, kesästä ja toivottavasti myös pienistä, itsevarmoista ja rohkeista dobermannin pennuista.

Normaalisti Lillin aika on kulunut polttopuiden kanniskeluun, rannalla käyskentelyyn ja muuhun riekkumiseen, mutta tänään hän oli makkaramuija. Varasti kaiken makkaratikuista lähtien. Kerkesi hän sentään patsastelemaan ja vähän viiroilemaankin. Joku meille outo pariskunta kävi myös grillaamassa makkarat, Lilli otti heidät iloisesti ja avoimesti vastaan ja kiipesi nuoren parin väliin taljalle lämmittelemään ja keräämään rapsutuksia. Hänestä tykättiin ja hän onnistui varastamaan kaikkien huomion, makkaroiden lisäksi. 

Lilli on ollut viimeviikot rauhallisempi ja ahneempi, kuin koskaan. Silti mahdollisen odotuksen lomasta jää aikaa rakastaa omia ihmisiä, kanniskella leluja ja heiluttaa häntää. Ensi perjantain ultraan lähdetään samalla porukalla, jännittämään yhdessä tuloksia, siitä onko siellä todella pieniä Lilliputteja tuloillansa. Lillin lähimmäiset pitävät kovasti peukkuja ja pitäkää tekin. Hienoja koiria ei ole koskaan maailmassa liikaa .


Raskaus ei ole sairaus tuumaa Lilli ja jatkaa juoksujaan

Tämä karahka on Minun !
 
Kevät on täällä, sen haistaa ja se tuntuu kasvoilla. Nautitaan kaikki siitä yhdessä