22. huhtikuuta 2017

Lilliputit 1 vrk



No niin, alamme selviämään synnyksestä ja ensimmäisestä päivästä. Töitä on riittänyt koska maito ei ole ihan kokonaan laskeutunut ja pentujen painot tippuivat. Olemme siis lisäruokkineet niitä koko päivän mutta en ole laisinkaan huolissani. Niin vahvoja, elinvoimaisia ( lue nälkäisenä äänekkäitä) ja raivopäiviä tissillä että huoli ei ole ollut suurta. Mutta niin kuin aina, joudumme näköjään jälleen tsemppaamaan että saadaan hyvä alku pennuille ja painot nousuun.

Punnitsen pennut aina iltaisin ja aamuisin n. 12h välein. Saattekin nyt tähän tämän illan tulokset

Lila    413g
Sininen   500g
Vihreä  507g
Punainen  461g
Pinkki   378g
Vaal. violetti 546g
Keltainen 476g
Pannaton musta  450g

Vuorokauden ikäsiksi nassikoiksi ollaan ihan mukavilla lukemillla , ihan erilaisilla mitä on tottunut jättipentueissa. On tämä kuulkaa luksusta kun kaikkille riittää tissit ja kun tästä alusta päästään liikenteeseen niin kaikki käy kuin tanssi. 

Kiitos, Senttu, Jenni ja Michela , ensimmäiset päivät ovat helppoja kun tietää että hoitovastuuta voi jakaa ja pääsee jossain vaiheessa nukkumaan. Ennenmmin tai myöhemmin. Tänään ENNEMMIN (!) koska ensiyön valvovat Senttu ja Michela ... ja Jenni haluaa tulla päivällä hoitovuoroon ! Se tarkoittaa sitä että ... mitäs minä teen? Ai niin, pyykään, laitan ruokaa, siivoan ja ... ehkä otan pienet snäpsit päivällä