25. huhtikuuta 2017

Lilliputit 4 vrk.


Lila   548g
Sininen   580g
Vihreä   725g
Punainen   667g
Pinkki   507g
Turkoosi   667g
Persikka   664g 
Oranssi   661g 


Näillä painoilla mennään tänään. Pennuille on löytynyt mukava rytmi, ne ovat jo neljän päivän ikäisenä niin isoja ja vahvoja että tissiapuja ei tarvita. Ne syövät kun siltä tuntuu koska maitobaari on avoinna 24 / 7 vieressä. Lilli on juuri sellainen Äiti kun pitää olla. Alatte varmasti kyllästymään kehusanoihin mutta kun ei ole moitteen sanaa . Tai on, hän makaa muumiona paikallaan tuntitolkulla samalla kyljellään ja pitää väkisin ottaa ylös ja kääntää kylkeä tai käydä ulkona. Mammalla on hieman makuujäykkyyttä ja nyt pitäisi vähän alkaa kävelyttää jotta saadaan vetreytettyä raajoja. Siinä teille muutama moitteen sana. Maitoa tulee riittävästi ja pennut ovat tyytyväisiä.

Meidän arki on muutenkin nyt normaalia. Lola on tullut takaisin kotiin ja viimeyö menikin hieman harjoittellessa. Lolan mielestä hän olisi oiva pennunhoitaja mutta Lilli on toista mieltä. Onneksi Lolalla on Kita vara- vauvana. Tytöt tulevat erinomaisesti juttuun mutta noudatamme muutamia marssijärjestysasioita että sopu säilyy loppuun sakka.

Meillä on siis rauha talossa ja .. Lillin etukäteissynttärilahja Äipältäkin on toimitettu onnistuneesti perille. Metukkaa & Banaania - Olipa outoa mutta Mammalle maistui !